Tot ce gătești, gătește cu dragoste

Tastelist este un schimb cordial de rețete de familie unice care au fost transmise din generație în generație și împărtășite între prieteni.

Cookie star
Tastelist image

Tastelist este un site despre rețete gustoase pentru toți cei care iubesc să gătească sau să coacă. Dacă sunteți în căutare de inspirație pentru a vă îmbogăți bucătăria, ați ajuns la locul potrivit.

Pe Tastelist puteți împărtăși rețetele dvs. speciale, puteți găsi inspirație în rețetele altora, puteți salva rețete în profilul dvs. și puteți evalua rețetele altora. Urmăriți-vă bucătarii preferați și nu ratați rețete unice care vă vor plăcea cu siguranță.

Formăm o comunitate de entuziaști pasionați de gătit

Noi credem că gătitul este pentru toată lumea. Poate dura ceva timp, dar este o aventură, o călătorie sălbatică, o experiență plină de satisfacții și satisfacții care se transformă în curând într-o plăcere captivantă.

În plus, gustul și prepararea rețetelor este foarte practică, deoarece provine de la bucătari de casă și conține ingrediente de zi cu zi. Dar mai mult decât să ofere rețete, Tastelist încurajează o comunitate loială între bucătari casnici de vârste diferite care împărtășesc secrete, sfaturi și trucuri pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare, dar în egală măsură împărtășesc și informații despre bucătăriile și viețile lor.

Alăturați-vă unei comunități de oameni entuziaști și prietenoși, care sunt întotdeauna acolo pentru a vă ajuta să explicați diferitele tehnici de preparare a alimentelor.

Pe site-ul nostru puteți găsi rețete din toată lumea, iar rețetele dumneavoastră pot ajunge în întreaga lume. Bucătăriile exotice și specialitățile străine devin din ce în ce mai populare în Slovacia. Și de aceea, la Tastelista gândim la nivel internațional, avem o viziune și obiective mari pentru a ne extinde pe piețele străine - astfel încât să vă puteți lăsa inspirați și dumneavoastră de rețete grozave din străinătate!

Tastelist image

Valorile noastre

Ne tratăm reciproc cu omenie
Noi jucăm corect Avem încredere unul în celălalt
Căutăm simplitatea Apreciem inițiativa

Cine se află în spatele proiectului?

În spatele Tastelist suntem noi - o echipă pasionată de creativi, specialiști în marketing, bucătari de bază, programatori și inovatori. Ne place enorm această formă de muncă și ne concentrăm în mod constant pe noi provocări și obiective de cucerit. Suntem pasionați de crearea de noi proiecte semnificative și abordăm crearea Tastelist în același mod - cu calitate și dragoste.

Ne străduim să ținem pasul cu vremurile și să vă oferim întotdeauna rețete proaspete, simple și clare, sfaturi de gătit, recenzii de rețete și o mulțime de alte conținuturi de calitate.

Patrik M.
Tibor
Martin
David
Dusan
Patrik P.
Ivan
Anicka
Zuzka
Avatar

Cu toate acestea, cea mai importantă parte a creării de conținut sunteți voi - vizitatorii noștri și marii bucătari, iar pentru asta vă mulțumim foarte mult.

Am abordat crearea Tastelist cu valorile noastre de bază în minte. Bucurați-vă de rețete grozave!

Tastelist image
Tastelist image
Tastelist image
Tastelist image