Băuturi

Băuturi - rețete rapide și ușoare

113 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria Băuturi. Încearcă una dintre cele 113 rețete absolut delicioase. Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 5 - 1440 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții.

Sirop de coacăze fără fierbere

O rețetă simplă și rapidă pentru siropul de coacăze la domiciliu, care nu necesită fierbere.

Suc de soc

Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți sucul de soc, care nu este doar delicios, dar este și plin de vitamine. Sucul de soc este o băutură răcoritoare, care este ideală pentru zilele fierbinți de vară.

Sirop de soc tradițional

Creați un sirop de soc revigorant, care este băutura perfectă pentru vară.

Sirop de soc

4,5 litri, se infuzează timp de 24h

Sirop de soc fără fierbere

Această rețetă de sirop de soc fără fierbere este rapidă și ușoară. Ideală pentru toți care doresc să profite de delicioasa sezonă a socului, dar nu au timp să gătească. Trebuie doar să amestecați toate ingredientele și să lăsați să stea.

Sirop de soc

Rețeta pentru sirop de soc este simplă și gustoasă. Este o modalitate excelentă de a utiliza florile de soc de sezon și de a pregăti manual propriul sirop de casă, care este potrivit pentru prepararea băuturilor răcoritoare.

Sirop din fructe de soc negru

Această băutură răcoritoare de vară conține toate vitaminele și antioxidanții pe care fructele de soc negru le oferă. Este perfectă pentru răcorire în zilele toride de vară.

Sirop de soc fiert

La noi acasă, ne bucurăm de siropuri casnice tot anul. Pe primul loc este siropul de soc, iar pe locul doi se află siropul de mentă și cel de tei, pe care le pregătesc în același mod ca și pe cel de soc. Încercați, siropul este răcoritor și ideal pentru zilele de vară. 🌞

Soc de soc

Pregătiți-vă pentru vară cu un suc proaspăt de soc.

Lichior de casă din fructe de soc negru

O rețetă excelentă pentru un lichior de casă pe care cu siguranță îl veți savura.

Ceai copt fără zahăr

O rețetă simplă și sănătoasă pentru a pregăti acasă un ceai copt fără zahăr adăugat.

Băutură de soc

Băutură răcoritoare de flori de soc. Ideală pentru zilele de vară.

Suc de soc

Sucul de soc făcut în casă este ideal pentru a te răcori în zilele calde de vară.

Sirop de melisă

Acest sirop de melisă este ușor de preparat și este perfect pentru a îndulci băuturile sau deserturile. Trebuie doar să fierbeți melisa în apă, să adăugați zahăr și apoi să-l lăsați să se răcească înainte de a-l utiliza.

Sirop de papadie

I-am dat șanse minime, dar este EXCELENT🤩 voi repeta anul viitor, dar în cantități mai mari🤭

Vin din florile de soc negru

Vinul de casă din florile de soc negru este o băutură minunată și originală pe care vă puteți bucura în timpul lunilor de vară.
PUBLICITATE