Poza de profil a utilizatorului

in_inthekitchen

Hľadáš inšpiráciu na sladké i slané jedlá? Navštív môj profil :) Snažím sa tvoriť zdravšie, odľahčenejšie a nutričnejšie recepty či už na dezerty alebo slané rýchlovky. No rada upečiem i cheesecake alebo tortu.

Hľadáš inšpiráciu na sladké i slané jedlá? Navštív môj profil :) Snažím sa tvoriť zdravšie, odľahčenejšie a nutričnejšie recepty či už na dezerty alebo slané rýchlovky. No rada upečiem i cheesecake alebo tortu.

74
numărul de rețete
885
numărul de vizualizări de rețete
2
numărul de rețete adăugate la favorite

Plăcintă cu dovlecel și strat de fructe

Dovlecelul într-o plăcintă este destul de obișnuit. Eu am inventat această rețetă, completată cu un strat de zmeură și coacăze și ciocolată. Și, în plus, fără gluten.

Brownies cu cremă de ciocolată

Brownies sub formă de tort? Fie pentru Valentine sau pentru o petrecere pentru un ciocolataholic :)

Tort de morcovi nefișpt

Tort de morcovi fără coacere. Săptănăt, simplu, delicios.

Plăcinte cu năut

Căutați ceva nou ca inspirație pentru prânz? Aceste plăcinte pot fi utilizate ca mâncare principală sau cină, ca garnitură sau individual, completate după gust, fie cu legume, brânză, carne.... Depinde de dvs.

Spumă de ciocolată albă

Ați ghici ingredientul principal al acestei spume? Nu aruncați apa de la năut. Aveți nevoie de doar două ingrediente pentru acest desert, iar aceasta este una dintre ele.

Plăcintă cu mac

Fără ouă, fără lapte, fără gluten. Plăcinta potrivită pentru persoanele cu intoleranțe.

Fazuľkové placky

Jednoduchý a rýchly tip na jedlo.

Mini cheesecake muffin

Puteți pregăti cheesecake-urile și în coșulețe de muffin, astfel încât să nu mai trebuiască să tăiați nimic. În plus, ofer o rețetă puțin mai ușoară.

Muffins fără gluten

Muffins potrivite și pentru cei care nu consumă gluten. Dar oricine se poate bucura de ele :)

Donuts de ciocolată sănătoase

Donuts coapte pentru a va bucura. Plus, ele ascund sfecla, care le face moi și nutritive, astfel încât puteți obține o porție de legume în copii printr-un desert delicios.

Gnocchi cu dovleac

Chiar și eu cumpăr gnocchi gata făcute din magazin uneori. Dar încercați să faceți acasă. Prepararea nu este complicată și în plus, sunt mai sănătoase.

Ruladă cu cremă de mascarpone

O ruladă cremoasă uimitoare.

Categorii de top