PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/uiSa8v7k27UKXRccr1zN/e09392fafb8653d3d6d2b8ab6bf9f5.jpeg)
Plăcinte cu năut
Căutați ceva nou ca inspirație pentru prânz? Aceste plăcinte pot fi utilizate ca mâncare principală sau cină, ca garnitură sau individual, completate după gust, fie cu legume, brânză, carne.... Depinde de dvs.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 200 g Năut fiert în sos
- 1 ro ulei de măsline
- 1 ks ou
- 30 g Făină speltă netedă
- 1⁄2 Articolul sare
- 1⁄4 Articolul Usturoi uscat
- 1⁄4 Articolul paprika afumată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
Scurgem cicoarea din sos. O punem în blender împreună cu uleiul de măsline și amestecăm. Adăugăm ouăle, făina și condimentele și amestecăm din nou. Eventual amestecăm totul împreună manual. Pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, formăm turte cu o lingură. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.