Macarons

Macarons - rețete rapide și ușoare

3 rețete

Aruncă o privire la aceste rețete! Toate aceste rețete din categoria Macarons - sunt potrivite pentru mai multe evenimente. Îți punem la dispoziție o selecție deosebită din 3 rețete pentru a țe surprinde cu ceva nou în meniul tău! Pregătirea acestor rețete va dura aproximativ 20 - 120 minute. La fiecare rețetă sunt indicate ingredientele și modul de preparare, precum și timpul aproximativ de preparare și numărul de porții. Aceste rețete, cum ar fi Macarons crocanți delicioși, Umplutura de ciocolata pentru macarons, Macarons de migdale fantastic de delicioase, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Umplutura de ciocolata pentru macarons

Aceasta este o rețetă pentru o umplutură bogată și fină de ciocolată, care va completa perfect gustul macarons-urilor dvs. făcute în casă.

Macarons de migdale fantastic de delicioase

Macaroanele cu migdale sunt o necesitate absolută în familia mea în perioada Crăciunului. Sunt dulci, crocante și pline de aromă de migdale. Cu această rețetă tradițională, pe care am testat-o și rafinat-o de nenumărate ori, macarons cu migdale sunt un succes sigur la fiecare ocazie festivă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Macarons crocanți delicioși
Videorecetă

Macarons crocanți delicioși

Macarons-ul este un dulce franțuzesc sofisticat și elegant, cu un aspect atractiv și un gust delicios. Această rețetă simplă te va învăța cum să faci macarons crocanți și plini de aromă, umpluți cu o cremă fină de vanilie.
PUBLICITATE