Carne de vită

Carne de vită - rețete rapide și ușoare

7 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria carne de vită. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 7 rețete? Îți place să gătești cât mai repede sau preferi să te lași dus de val în bucătărie în compania unei rețete de calitate? Timpul de preparare pentru următoarele rețete este de 35 - 180 minute. Pentru fiecare rețetă este dat un timp aproximativ de pregătire. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Cornulețe delicioase cu untură și rahat turcesc, Cozonac pufos cu rahat turcesc - rețetă simplă și delicioasă, Bile de carne în sos de ceapă și măr, Carne de vită cu ciuperci și vin - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Carne de vită cu hribi

O rețetă simplă, preparare ușoară și un gust excelent.

Lasagne

Pasulj 0: în ulei de măsline călim ceapa tăiată, adăugăm carnea, pasta și gătim aprox. 5min Pasul 1: facem sosul: punem unt în oală, când se topește adăugăm făina, amestecăm până când făina se unește cu untul, oprim focul și adăugăm lapte, amestecăm până când sosul se îngroașă Pasul 2: pregătim tava și straturile, pe fundul punem sos, lasagne, carne, brânză și repetăm încă o dată Pasul 3: coacem în cuptorul încălzit la 200 ° C timp de 30-35 min.
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Carne tocată la tigaie

Carne tocată în combinație cu paste

Carne de vită cu ciuperci și vin

Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Cozonac pufos cu rahat turcesc - rețetă simplă și delicioasă
Videorecetă

Cozonac pufos cu rahat turcesc - rețetă simplă și delicioasă

Îmbinați gustul tradițional al cozonacului cu aroma delicioasă a rahatului turcesc în această rețetă simplă și ușor de urmat. Cozonacul pufos și moale cu umplutură dulce este perfect pentru orice ocazie specială sau pentru un desert delicios de Paște.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Cornulețe delicioase cu untură și rahat turcesc
Videorecetă

Cornulețe delicioase cu untură și rahat turcesc

Aceste cornulețe cu untură sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru gustarea de după-amiază. Sunt crocante, aromate și pline de gust, iar untura le conferă o textură perfectă. Rețeta este ușor de urmat și se prepară rapid.
PUBLICITATE