PUBLICITATE
Carne de vită cu ciuperci și vin

Carne de vită cu ciuperci și vin

Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 820 g carne de vită Adăugat la
  • 1 ro Faina de spelta fina Adăugat la
  • 1 ro untură Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 800 ml apă Adăugat la
  • 115 Piure de roșii Adăugat la
  • 50 g ciuperci uscate Adăugat la
  • 8 căței de usturoi Adăugat la
  • 200 ml vin roșu Adăugat la
  • 30 g Instrumente Adăugat la
  • cimbru uscat Adăugat la
  • busuioc uscat Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • Condiment 4 culori Adăugat la
  • Zgârie tot Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Tăiem carnea în bucăți mari, o condimentăm cu sare și făină. Amestecăm bine pentru ca carnea să fie acoperită cu făină.

2. Pasul

Pe grătar, prăjim ceapa tăiată, adăugăm carnea, chimionul, cimbrul, busuiocul și le lăsăm să se înăbușe. Adăugăm apă după nevoie .

3. Pasul

Când carnea este pe jumătate moale, adăugăm ciuperci uscate spălate și usturoi zdrobit.

4. Pasul

Când carnea este moale, o transferăm într-un bol și amestecăm bine sosul cu un mixer de mână. Punem carnea înapoi în sos și amestecăm împreună, condimentăm. Servim cu cartofi și sos presărat cu brânză. Poftă bună :)

Rețete similare

Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.

Tocăniță de porc

Tocănița noastră preferată de porc

Plăcintă tradițională clasică de carne de vită australiană

O plăcintă cu carne australiană este un fel de mâncare australiană clasică, bine recunoscută pentru aromele sale delicioase, bogate și savuroase. Această plăcintă caldă și reconfortantă este adesea consumată în deplasare în Australia, fiind perfectă pentru un prânz consistent, o cină sau o gustare la un meci de fotbal. Această rețetă va da 6 plăcinte individuale, fiecare umplută cu un amestec delicios de carne tocată de vită, ceapă și un sos aromat.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale delicioase, rețetă tradițională
Videorecetă

Sarmale delicioase, rețetă tradițională

Gustări tradiționale românești, pline de arome, sarmalele sunt preparate cu carne tocată, orez, ceapă și condimente, învelite în frunze de varză sau de viță de vie. O mâncare perfectă pentru o cină în familie sau pentru o petrecere cu prietenii!

Carne tocată la tigaie

Carne tocată în combinație cu paste

Sos de roșii cu chiftele

Un sos de roșii delicios cu chifteluțe, la care puteți adăuga, de exemplu, găluște.

Rețete similare

Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Amestec de carne pentru spaghetti

Acest amestec de carne este un complement clasic pentru spaghetti. Se combină bine cu parmezanul.

Tocăniță de porc

Tocănița noastră preferată de porc

Plăcintă tradițională clasică de carne de vită australiană

O plăcintă cu carne australiană este un fel de mâncare australiană clasică, bine recunoscută pentru aromele sale delicioase, bogate și savuroase. Această plăcintă caldă și reconfortantă este adesea consumată în deplasare în Australia, fiind perfectă pentru un prânz consistent, o cină sau o gustare la un meci de fotbal. Această rețetă va da 6 plăcinte individuale, fiecare umplută cu un amestec delicios de carne tocată de vită, ceapă și un sos aromat.

Oală de tâlhar cu carne tocată mâncare rustică de petrecere

Familia noastră gătește această rețetă consistentă de tocană de tâlhar de generații. Nu este nimic mai bun decât să te întâlnești cu cei dragi și să te bucuri de această tocană delicioasă și sățioasă. Am făcut-o de nenumărate ori de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes, mai ales în lunile reci de iarnă. Poate fi preparată și în aer liber, pe un foc deschis.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Sarmale delicioase, rețetă tradițională
Videorecetă

Sarmale delicioase, rețetă tradițională

Gustări tradiționale românești, pline de arome, sarmalele sunt preparate cu carne tocată, orez, ceapă și condimente, învelite în frunze de varză sau de viță de vie. O mâncare perfectă pentru o cină în familie sau pentru o petrecere cu prietenii!

Carne tocată la tigaie

Carne tocată în combinație cu paste

Sos de roșii cu chiftele

Un sos de roșii delicios cu chifteluțe, la care puteți adăuga, de exemplu, găluște.

Reels

Nou