Bulgur

Bulgur - rețete rapide și ușoare

4 rețete

Aruncă o privire la aceste rețete! Toate aceste rețete din categoria Bulgur - sunt potrivite pentru mai multe evenimente. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 4 rețete? Îți place să gătești cât mai repede sau preferi să te lași dus de val în bucătărie în compania unei rețete de calitate? Timpul de preparare pentru următoarele rețete este de 30 - 40 minute. Pentru fiecare rețetă este dat un timp aproximativ de pregătire. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Chifteluțe vegane cu rețetă de bulgur, Bulgur cu legume, Terci de bulgur dulce, Salată de bulgur cu roșii, castraveți și pătrunjel verde - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Salată de bulgur cu roșii, castraveți și pătrunjel verde

Această salată răcoritoare de vară este plină de ingrediente sănătoase și arome excelente. Bulgurul adaugă sațietate salatei, în timp ce roșiile, castraveții și frunzele de pătrunjel adaugă note proaspete și crocante. Acest fel de mâncare este ideal ca garnitură sau prânz ușor.

Terci de bulgur dulce

Un terci de bulgur delicios și nutritiv, servit dulce cu măr și scorțișoară, este soluția ideală pentru un mic dejun rapid sau o cină sănătoasă. Pregătiți această rețetă simplă și sănătoasă care vă va satura și vă va oferi energie pentru întreaga zi.

Chifteluțe vegane cu rețetă de bulgur

Această rețetă de chifteluțe vegane este una dintre preferatele mele. Nu numai pentru că este incredibil de gustoasă și îi impresionează întotdeauna pe toți prietenii mei iubitori de carne, ci și pentru că se prepară rapid și ușor. Ingredientele sunt ușor de gestionat și probabil că oricum aveți cele mai multe dintre ele acasă. Nu vă lăsați descurajați de faptul că este complet vegană - este într-adevăr plină de gust și foarte sățioasă!

Bulgur cu legume

Îmi place această rețetă de bulgur de legume. Este un fel de mâncare simplă, rapidă și sănătoasă, care este plină de aromă și valoare nutritivă. Este perfectă ca un prânz rapid.
PUBLICITATE