PUBLICITATE

Sursa :: Yuliya Furman from Canva

Bulgur cu legume

Îmi place această rețetă de bulgur de legume. Este un fel de mâncare simplă, rapidă și sănătoasă, care este plină de aromă și valoare nutritivă. Este perfectă ca un prânz rapid.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Cupa bulgur Adăugat la
  • 2 căni Bulion Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Ardei Adăugat la
  • 1 dovlecei Adăugat la
  • 1 ks morcovi Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Clătiți bulgurul sub apă rece și lăsați-l să se umfle în bulion, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Acest lucru este important, bulgurul trebuie să rămână moale, dar nu moale.

2. Pasul

Între timp, se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se prăjește ceapa și usturoiul la foc mediu până când capătă o culoare aurie.

3. Pasul

Adăugați celelalte legume (ardei, dovlecei, morcovi) în tigaie și prăjiți-le până când legumele sunt moi. Aveți grijă ca legumele să rămână crocante, nu trebuie să fie gătite complet până se înmoaie.

4. Pasul

Clătiți bulgurul pentru ultima oară și adăugați-l în tigaie împreună cu legumele. Se adaugă sare și piper după gust.

5. Pasul

Se lasă totul să fiarbă împreună la foc mic timp de 5 minute pentru a permite aromei să se combine.

6. Pasul

Se presară bulgurul pe farfurie cu pătrunjel.

Reels

Nou