PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : kalhh

Chifteluțe vegane cu rețetă de bulgur

Această rețetă de chifteluțe vegane este una dintre preferatele mele. Nu numai pentru că este incredibil de gustoasă și îi impresionează întotdeauna pe toți prietenii mei iubitori de carne, ci și pentru că se prepară rapid și ușor. Ingredientele sunt ușor de gestionat și probabil că oricum aveți cele mai multe dintre ele acasă. Nu vă lăsați descurajați de faptul că este complet vegană - este într-adevăr plină de gust și foarte sățioasă!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g bulgur Adăugat la
  • 400 ml bulion de legume Adăugat la
  • 1 ceapă Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 2 Lingură sos de soia Adăugat la
  • 2 Lingură piure de roșii Adăugat la
  • 1 Confederația pătrunjel proaspăt Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 Lingură pesmet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de chifteluțe vegane, se amestecă mai întâi bulgurul în bulionul de legume și se lasă la înmuiat aproximativ 10 minute, până când bulgurul a absorbit lichidul.

2. Pasul

Între timp, se taie mărunt ceapa și usturoiul și se prăjesc într-o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline până devin translucide. Acest lucru este important, deoarece aroma prăjită a cepei și usturoiului intensifică gustul chifteluțelor.

3. Pasul

Puneți bulgurul umflat, ceapa și usturoiul prăjite, sosul de soia, piureul de roșii, pătrunjelul tocat, sarea și piperul într-un castron mare și amestecați bine.

4. Pasul

Cu mâinile umede, formați bile mici din amestec și tăvăliți-le în pesmet. Acesta este un truc pe care l-am învățat pentru a împiedica bilele să se lipească de mâini.

5. Pasul

Se încinge restul de ulei de măsline în tigaie și se prăjesc chifteluțele vegane pe toate părțile până devin aurii.

6. Pasul

Se servește cu salata sau pastele preferate. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou