Tort de mandarine

Tort de mandarine - rețete rapide și ușoare

4 rețete

Cele mai bune idei pentru rețete din categoria Tort de mandarine, adunate în același loc! Încearcă una dintre cele 4 rețete absolut delicioase. Timpul de preparare este de 30 - 100 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei.

Tortă nefăcută din smântână acră

Într-un castron amestecăm smântâna acră, zahărul vanilat și zahărul după gust. Eu întotdeauna pun atât de mult zahăr vanilat cât și smântână (adică pentru 1 pachet de smântână pun 1 zahăr vanilat)

Tort cu mandarine

Acest tort cu mandarine este un desert excelent, apreciat de orice iubitor de dulciuri.

Tangerine și desert speculoos

Am pregătit de multe ori acest desert cu mandarine și speculoos pentru familia mea de Crăciun. Prospețimea mandarinelor, combinată cu aroma speculoosului și a quark-ului pufos, este pur și simplu irezistibilă. Este întotdeauna o plăcere să servesc acest desert delicios - îmi trezește amintiri din copilărie și înveselește orice zi rece de iarnă.

Dulceață de mandarine făcută în casă

Întotdeauna am fost un mare fan al gemului și am făcut câteva experimente cu diferite fructe. Dar marmelada de mandarine iese cu adevărat în evidență. Are acea aromă luminoasă, de citrice, care iese în evidență în orice fel de pâine prăjită, patiserie sau iaurt în care o adăugați. Cu această rețetă, v-ați putea bucura de prospețimea iernii chiar și în cel mai rece anotimp.
PUBLICITATE