PUBLICITATE

Sursa :: Anastasia Turshina for Getty Images

Tangerine și desert speculoos

Am pregătit de multe ori acest desert cu mandarine și speculoos pentru familia mea de Crăciun. Prospețimea mandarinelor, combinată cu aroma speculoosului și a quark-ului pufos, este pur și simplu irezistibilă. Este întotdeauna o plăcere să servesc acest desert delicios - îmi trezește amintiri din copilărie și înveselește orice zi rece de iarnă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Speculoos Adăugat la
  • 4 Mandarine Adăugat la
  • 500 g Quark cu conținut scăzut de grăsimi Adăugat la
  • 200 g Cremă Adăugat la
  • 3 Lingură zahăr Adăugat la
  • 1 Geantă Zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru a prepara desertul cu mandarine și speculoos, puneți mai întâi speculoosul într-o pungă de congelator și zdrobiți-l cu un sucitor. Nu creați un "praf" prea fin, în schimb trebuie să rămână câteva bucăți grosiere. Acestea vor da o mușcătură desertului mai târziu.

2. Pasul

Se decojesc mandarinele și se taie în bucăți mici. Este recomandabil să nu fiți prea atenți aici - puțin din sucul care iese poate fi amestecat mai târziu în quark și dă o aromă suplimentară de fructe.

3. Pasul

Acum amestecați într-un bol quark-ul cu zahărul și zahărul vanilat. Adesea adaug una dintre mandarine în această etapă pentru a testa aroma și pentru a ajusta cantitatea de zahăr dacă este necesar.

4. Pasul

Apoi, se bate smântâna până când devine tare și se amestecă cu grijă în quark. Între timp, pregătiți paharele și acoperiți baza fiecăruia cu jumătate din firimiturile de speculoos.

5. Pasul

Turnați quark-ul în pahare și aranjați deasupra bucățile de mandarine rămase. La final, adăugați deasupra restul de miezuri și apăsați puțin.

6. Pasul

Puneți borcanele de desert cu mandarine și speculoos în frigider și lăsați-le la infuzat timp de cel puțin 30 de minute. Se amestecă din nou puțin înainte de servire, pentru ca aroma speculoosului să se dezvolte pe deplin. Opțional, presărați cu pudră de cacao sau firimituri de speculoos.

Rețete similare

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Speculoos parfait parfait desert de Crăciun

Acest parfait de speculoos este unul dintre deserturile mele preferate în perioada Crăciunului. Acesta combină aroma irezistibilă a speculoosului cu finețea unui parfait. Este destul de ușor de preparat și este întotdeauna un succes la întâlnirile familiei mele. Haideți să parcurgem împreună rețeta!

Simplu "Schütteltorte" cu fructe

Acest Schütteltorte de casă este un adevărat deliciu. Am făcut prăjitura de mai multe ori pentru familia și prietenii mei și de fiecare dată a fost un succes absolut. Un avantaj al acestei rețete este că este foarte simplă - trebuie doar să arunci toate ingredientele și să le amesteci, de unde și numele "Schütteltorte" Combinația dintre prăjitura dulce, crema ușoară și acoperită cu fructe este pur și simplu irezistibilă!

Ciocolată Oreo doar 4 ingrediente

Am pregătit această rețetă de bomboane de ciocolată Oreo pentru o petrecere și cu siguranță a fost un succes! Sunt incredibil de ușor de preparat, iar rezultatul este pur și simplu delicios - un răsfăț perfect pentru toți iubitorii de Oreo. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pentru ciocolatele Oreo.

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Amestec de coacere într-un borcan pentru brownies: un cadou dulce și de casă

Acest amestec de copt într-un borcan pentru negrese este un cadou din bucătăria mea. Este un favorit personal pe care îmi place să îl fac de fiecare dată. Brownies făcute din acest amestec sunt incredibil de umede, ciocolatii și pur și simplu se topesc în gură.

Tiramisu festiv cu speculoos și zmeură

Această rețetă de "Tiramisu cu speculoos și zmeură" duce desertul tradițional italian la un nou nivel. Este ideală pentru sezonul festiv, când zmeura proaspătă este greu de găsit. Înlocuirea biscuiților ladyfingers cu biscuiți speculoos adaugă o aromă și o textură unică, în timp ce zmeura face desertul ușor și răcoritor. Am făcut această rețetă de multe ori pentru prieteni și familie și a fost întotdeauna un mare succes!

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Rețete similare

Rețetă de brânză de mere

Întotdeauna am fost o mare iubitoare de cheesecake și plăcintă cu mere. Când am combinat aceste două rețete într-un cheesecake cu mere, m-am îndrăgostit imediat de rezultat. Această prăjitură este un succes la petreceri și la întâlnirile de familie. Umplutura dulce și cremoasă se armonizează perfect cu prospețimea acrișoară a merelor și cu baza crocantă de biscuiți.

Speculoos parfait parfait desert de Crăciun

Acest parfait de speculoos este unul dintre deserturile mele preferate în perioada Crăciunului. Acesta combină aroma irezistibilă a speculoosului cu finețea unui parfait. Este destul de ușor de preparat și este întotdeauna un succes la întâlnirile familiei mele. Haideți să parcurgem împreună rețeta!

Simplu "Schütteltorte" cu fructe

Acest Schütteltorte de casă este un adevărat deliciu. Am făcut prăjitura de mai multe ori pentru familia și prietenii mei și de fiecare dată a fost un succes absolut. Un avantaj al acestei rețete este că este foarte simplă - trebuie doar să arunci toate ingredientele și să le amesteci, de unde și numele "Schütteltorte" Combinația dintre prăjitura dulce, crema ușoară și acoperită cu fructe este pur și simplu irezistibilă!

Ciocolată Oreo doar 4 ingrediente

Am pregătit această rețetă de bomboane de ciocolată Oreo pentru o petrecere și cu siguranță a fost un succes! Sunt incredibil de ușor de preparat, iar rezultatul este pur și simplu delicios - un răsfăț perfect pentru toți iubitorii de Oreo. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pentru ciocolatele Oreo.

"Buche de Noel" (trunchi de brad de Crăciun)

În timpul în care am lucrat într-o bucătărie franceză, am descoperit secretul acestei rețete tradiționale de Crăciun. "Buche de Noel", cunoscut și sub numele de "Yule Log", își are originile în tradiția franceză de a arde un trunchi de brad de Crăciun. Am preparat această rețetă în timpul multor mese de Crăciun și este întotdeauna un succes. Este nevoie de ceva timp și atenție, dar rezultatul merită din plin.

Amestec de coacere într-un borcan pentru brownies: un cadou dulce și de casă

Acest amestec de copt într-un borcan pentru negrese este un cadou din bucătăria mea. Este un favorit personal pe care îmi place să îl fac de fiecare dată. Brownies făcute din acest amestec sunt incredibil de umede, ciocolatii și pur și simplu se topesc în gură.

Tiramisu festiv cu speculoos și zmeură

Această rețetă de "Tiramisu cu speculoos și zmeură" duce desertul tradițional italian la un nou nivel. Este ideală pentru sezonul festiv, când zmeura proaspătă este greu de găsit. Înlocuirea biscuiților ladyfingers cu biscuiți speculoos adaugă o aromă și o textură unică, în timp ce zmeura face desertul ușor și răcoritor. Am făcut această rețetă de multe ori pentru prieteni și familie și a fost întotdeauna un mare succes!

Tort de Crăciun speculoos

Fiind o pasionată de cofetărie și iubitoare de arome de Crăciun, încerc mereu rețete noi. Această prăjitură cu speculoos este un punct culminant absolut. Acesta combină aroma clasică a biscuiților speculoos cu o umplutură cremoasă - o combinație perfectă pentru sezonul de iarnă. Nu este doar un favorit al familiei mele, ci și un cadou binevenit pentru evenimentele de Crăciun.

Reels

Nou