Păsări de curte

Păsări de curte - rețete rapide și ușoare

18 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria Păsări de curte. Încearcă una dintre aceste 18 rețete. Timpul de preparare este de 20 - 150 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Aceste rețete, cum ar fi Baumkuchenspitzen pentru Crăciun, Sos rapid de spaghete cu piept de pui, Supă Minestrone de legume densă, Piept de pui într-un sos de iaurt și brânză fără prăjire, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Carne de pui mexicană cu orez

Pasul de pregătire 0: Tăiem ceapa în ulei. Adăugăm carne, condimente și prăjim. Adăugăm o cutie de fasole, pasta de tomate și fierbem la foc mediu până când carnea este moale. Dacă este necesar, ajustăm gustul și servim cu orez. Pasul de pregătire 1: Poftă bună! 😉

Pui la cuptor

Un prânz excelent de duminică

Piept de pui cu legume în sos de brânză

Piept de pui cu legume în sos de brânză

Pui în sos cremos de parmezan

Prânz dintr-o singură tigaie

Piept de pui crocant din cuptor

Carne preparată fără prăjire

Carne de pui gratinată cu smântână acră și brânză

O bucată suculentă de carne din cuptor

Piept de pui la cuptor cu brânză și smântână

Un prânz delicios pentru toată familia.

Piept de pui cu ciuperci

Rețetă pentru cei neexigenți

Pate de pui pentru toasturi

Un pate rapid pentru toasturi.

Carne de pui în marinată gyros

Totul dintr-o singură tavă, copt în cuptor

Supă Minestrone de legume densă

Este o supă italiană, poate fi făcută din legume proaspete sau congelate, dacă avem puțin timp pentru gătit :).

Sos rapid de spaghete cu piept de pui

Mult mai bun decât cel din magazin ..

Blechkuchen-Brownies

Un deliciu de ciocolată, care are o textură minunată atât în interior, cât și în exterior. Aceste brownies sunt mai ușor de făcut, dar sunt la fel de delicioase ca sortimentele mai tradiționale. Ele sunt perfecte pentru petreceri, picnicuri sau pur și simplu pentru gustări.

Kräppelchen

Kräppelchen sunt tradiționale germane mici de produse de patiserie frite, care sunt deosebit de populare în timpul carnavalului sau al Fastnachts. Sunt făcute în principal din aluat de drojdie și sunt adesea pudrate cu zahăr pudră.

Rețetă tradițională Baumkuchen

Îmi place să gătesc în serile reci de iarnă, iar preferatul meu absolut este întotdeauna tradiționalul Baumkuchen. Calmul concentrat care provine din stratificarea prăjiturii și adăugarea aproape meditativă a fiecărui strat în parte fac din Baumkuchen o adevărată încântare pentru toate simțurile - mai ales atunci când îl mănânci, bineînțeles.
PUBLICITATE