PUBLICITATE
   
Pui la cuptor
Un prânz excelent de duminică
      PUBLICITATE
   
Ingrediente
porții  
4
 - 1 kg Coapse de pui
 - 2 Dentiție usturoi
 - 1⁄2 The Onion
 - 1⁄2 proaspete Ardei
 - 1⁄2 roșii
 - Roșu Ardei dulce
 - Pui copt condimentat
 - Zugrăvește
 - sare unt
 - bacon
 
Ultimele broșuri
      PUBLICITATE
   
Procedura
 60 min.
1. Pasul 
  Carnea o spălăm și o lăsăm la scurs. Fiecare pulpe o saram, o acoperim cu paprika dulce roșie și condimente pentru pui prăjit. Le așezăm în tava de copt, pe fundul căreia am pus câteva felii de slănină. Aceasta dă un gust excelent și o aromă bună.
2. Pasul 
  Între bucatile de carne așezăm bucăți de ceapă, usturoi, roșii și ardei. Peste carne punem felii subțiri de unt, adăugăm apă, presărăm puțină boia de ardei și acoperim cu folie de aluminiu.
3. Pasul 
  Coacem la 200C, după coacere descoperim și lăsăm puțin să se coacă.