Paste de legume

Paste de legume - rețete rapide și ușoare

49 rețete

Cele mai bune idei pentru rețete din categoria Paste de legume, adunate în același loc! Încearcă una dintre aceste 49 rețete. Pregătirea acestor rețete va dura aproximativ 15 - 120 minute. La fiecare rețetă sunt indicate ingredientele și modul de preparare, precum și timpul aproximativ de preparare și numărul de porții.

Paste cu dovlecei

Paste gătite în lapte

Paste rapide și simple cu brânză

Salată de bețe de crab

O salată ușoară și dietetică, potrivită chiar și pentru dietă.

Paste cu ton pentru copii

Paste rapide și simple nu numai pentru copii

Paste cu spanac, roșii uscate și brânză

O rețetă simplă, dar gustoasă de paste cu spanac, roșii uscate și brânză. Ideal pentru un prânz rapid sau cină.

Paste cu pesto

O rețetă simplă, dar gustoasă de paste cu pesto. Ideală pentru o cină rapidă sau un prânz. Aromele originale italienești vor satisface cu siguranță papilele tale gustative.

Broccoli la cuptor cu paste

Rețetă de broccoli la cuptor cu paste, pe care obișnuiesc să o prepar în weekend sau ca o cină rapidă în timpul săptămânii de lucru.

Spaghete cu dovlecel și brânză

Spaghete ușoare și gustoase cu dovlecel și brânză - alegerea ideală pentru o cină rapidă și sănătoasă. Pregătiți spaghetele într-un mod diferit și bucurați-vă de această combinație excelentă de arome.

Paste cu mozzarella și roșii

O rețetă delicioasă și rapidă de paste cu mozzarella și roșii, excelentă pentru un prânz sau cină rapidă.

Paste din dovlecei cu creveți și sos de avocado

Această rețetă este perfectă pentru toți cei care vor să se bucure de o masă sănătoasă și delicioasă. Pastele de dovlecei sunt o alternativă minunată la pastele tradiționale, în timp ce creveții și sosul de avocado adaugă un gust răcoritor și satisfăcător.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Gnocchi cu sos de roșii

O rețetă simplă și gustoasă pentru gnocchi cu sos de roșii. Acest preparat italian este perfect pentru o cină rapidă sau un weekend confortabil acasă. Serviți-l cu o salată verde și un pahar de vin roșu pentru o masă minunată.

Combinămă de chiftele de cartofi

Această rețetă tradițională pentru combinămă de chiftele de cartofi din cartofi cruzi și fierți este o variație binevenită la garniturile obișnuite. Chiftelele sunt crocante la exterior și moi la interior. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare bogat în carne.

Chiftele de cartofi ca la bunica

Chiftelele de cartofi sunt un garnitură delicioasă, care se potrivește perfect cu felurile de mâncare cu carne. Au un gust bogat și pământesc de cartofi și sunt minunat de pufoase. Aceste chiftele sunt un fel de mâncare tradițional, popular în multe țări europene, mai ales în Germania.
PUBLICITATE