PUBLICITATE

Sursa :: freeskyline from Getty Images

Paste cu mozzarella și roșii

O rețetă delicioasă și rapidă de paste cu mozzarella și roșii, excelentă pentru un prânz sau cină rapidă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 400 g paste Adăugat la

Conținut

  • 2 bucată mozzarella Adăugat la
  • 300 g Roșii proaspete Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 bucată usturoi Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Gătiți paste conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Pasul

Între timp, tăiați mozzarella în cuburi și roșiile pe jumătate.

3. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați usturoiul zdrobit, prăjiți-l până începe să miroasă.

4. Pasul

Adăugați roșiile tăiate, sare și piper și prăjiți la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, până când roșiile se înmoaie puțin.

5. Pasul

În tigaie cu roșii, adăugați mozzarella tăiată și paste fierte, amestecați totul și lăsați puțin timp în tigaie pentru a combina aromele.

6. Pasul

Serviți cald, presărat cu busuioc.

Rețete similare

Cele mai bune paste mediteraneene mediteraneene One-Pot

One-Pot Mediterranean Pasta este un fel de mâncare sănătoasă, aromată și ușoară, inspirată de caracteristicile savuroase și răcoritoare ale bucătăriei mediteraneene.

Paste cu sos de cremă de ardei

Această rețetă de paste cu sos de cremă de ardei este un adevărat deliciu pentru toți cei care iubesc mâncărurile cremoase cu paste. Am descoperit-o pentru prima dată într-o călătorie în Italia și de atunci a devenit o preferată în bucătăria mea. Combinația dintre ardeii dulci, sosul cremos și pastele savuroase este unică și incomparabilă. Uneori adaug nuci de pin prăjite pentru a spori textura și aroma.

Paste cu sos pomodoro

Pastele cu sos pomodoro sunt unul dintre preparatele mele preferate. Îmi place să le gătesc la cină pentru că se prepară în doar 30 de minute.

Paste cremoase ușoare cu ciuperci și usturoi

Amestecul de ingrediente proaspete combinat cu textura cremoasă a acestor paste te duce într-o călătorie în raiul mâncării.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Paste cu ciuperci și smântână

Pastele cremoase cu ciuperci și smântână sunt o masă perfectă pentru seară. Sunt pline de gust, bogate și sățioase. Această rețetă este simplă și rapidă, pregătită în mai puțin de 30 de minute.

Paste de dovleac

Rețetă pentru niște paste simple cu dovleac hokkaido, perfecte pentru prânz sau cină.

Tortellini delicioase de brânză în sos de roșii

Această rețetă de tortellini cu brânză în sos de roșii este un fel de mâncare simplă, rapidă și gustoasă pe care o fac adesea atunci când vreau să economisesc timp, dar nu vreau să fac compromisuri în privința gustului. Acoperită cu busuioc proaspăt și parmezan ras, este una dintre preferatele familiei și prietenilor mei!

Rețete similare

Cele mai bune paste mediteraneene mediteraneene One-Pot

One-Pot Mediterranean Pasta este un fel de mâncare sănătoasă, aromată și ușoară, inspirată de caracteristicile savuroase și răcoritoare ale bucătăriei mediteraneene.

Paste cu sos de cremă de ardei

Această rețetă de paste cu sos de cremă de ardei este un adevărat deliciu pentru toți cei care iubesc mâncărurile cremoase cu paste. Am descoperit-o pentru prima dată într-o călătorie în Italia și de atunci a devenit o preferată în bucătăria mea. Combinația dintre ardeii dulci, sosul cremos și pastele savuroase este unică și incomparabilă. Uneori adaug nuci de pin prăjite pentru a spori textura și aroma.

Paste cu sos pomodoro

Pastele cu sos pomodoro sunt unul dintre preparatele mele preferate. Îmi place să le gătesc la cină pentru că se prepară în doar 30 de minute.

Paste cremoase ușoare cu ciuperci și usturoi

Amestecul de ingrediente proaspete combinat cu textura cremoasă a acestor paste te duce într-o călătorie în raiul mâncării.

Spaghettii de dovlecel cu usturoi și parmezan

Această rețetă simplă și delicioasă combină spaghettii de dovlecel, cunoscute și sub numele de zoodles, cu aromele bogate ale usturoiului și parmezanului. Acest fel de mâncare este ușor, sănătos și perfect pentru o masă vegetariă rapidă.

Paste cu ciuperci și smântână

Pastele cremoase cu ciuperci și smântână sunt o masă perfectă pentru seară. Sunt pline de gust, bogate și sățioase. Această rețetă este simplă și rapidă, pregătită în mai puțin de 30 de minute.

Paste de dovleac

Rețetă pentru niște paste simple cu dovleac hokkaido, perfecte pentru prânz sau cină.

Tortellini delicioase de brânză în sos de roșii

Această rețetă de tortellini cu brânză în sos de roșii este un fel de mâncare simplă, rapidă și gustoasă pe care o fac adesea atunci când vreau să economisesc timp, dar nu vreau să fac compromisuri în privința gustului. Acoperită cu busuioc proaspăt și parmezan ras, este una dintre preferatele familiei și prietenilor mei!

Reels

Nou