Poza de profil a utilizatorului

Marcela_Marce

5
numărul de rețete
6,9K
numărul de vizualizări de rețete
23
numărul de rețete adăugate la favorite

Cartofi noi la cuptor

Cartofii noi adevărați sunt cartofi imaturi săpați la începutul sezonului. Îi puteți găsi la standurile din piețe sau la rafturile magazinelor la la sfârșitul primăverii.
Marcela_Marce
Marcela_Marce
Previzualizare rețetă Gogosi pufoase și gustoase de post
Videorecetă

Gogosi pufoase și gustoase de post

Gogogoșile sunt cele care nu se vor demoda niciodată si pot fi făcute intr-o mulțime de feluri, se pot combina, pot fi umplute, simple sau cu diverse toppinguri. Ideale pentru o gustare rapidă sau pentru un desert gustos.
Marcela_Marce
Marcela_Marce
Previzualizare rețetă Croissante pufoase cu unt
Videorecetă

Croissante pufoase cu unt

O gustare rapidă, foarte pufoase, de luat la pachețel sau atunci cand simți nevoia sa mananci ceva si nu știi ce. Se pot combina cu dulceață sau cu tot felul de creme tartinabile, in funcție de gustul fiecăruia.
Marcela_Marce
Marcela_Marce
Previzualizare rețetă Gem de căpșuni
Videorecetă

Gem de căpșuni

Această dulceață de căpșuni este făcută cu căpșuni proaspete, zahăr și este cu adevărat sănătoasă, deoarece nu adăugăm niciun conservant. și, după cum știm cu toții, dulceața de căpșuni este una dintre cele mai bune.
Marcela_Marce
Marcela_Marce
Previzualizare rețetă Gutuie la cuptor
Videorecetă

Gutuie la cuptor

Această rețetă de gutuie coaptă este o modalitate excelentă de a pregăti fructele de gutui. Aceste fructe se pot fierbe, se pot coace, se pot transforma în jeleuri, budincă, se pot pune în plăcinte, etc.

Categorii de top