PUBLICITATE

Cartofi noi la cuptor

Cartofii noi adevărați sunt cartofi imaturi săpați la începutul sezonului. Îi puteți găsi la standurile din piețe sau la rafturile magazinelor la la sfârșitul primăverii.

PUBLICITATE
Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Ingrediente

porții
6
  • 12 kilograme de cartofi noi mici Adăugat la
  • 14 linguriță sare Adăugat la
  • piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • după gust Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 1 linguriță de rozmarin proaspăt Adăugat la
  • tocat Adăugat la
  • 2 lingurite de usturoi tocat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 230 de grade Celsius, așezați un grătar în centrul cuptorului.

2. Pasul

Cartofii se pun într-un castron mare și se adaugă sare și piper, ulei, rozmarin și usturoi. Se amestecă până când cartofii sunt bine acoperiți. Cartofii se întind pe un singur strat într-o tavă și se dau la cuptor timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fierți și rumeniți.

Reels

Nou