PUBLICITATE
Gogosi pufoase și gustoase de post

Gogosi pufoase și gustoase de post

Gogogoșile sunt cele care nu se vor demoda niciodată si pot fi făcute intr-o mulțime de feluri, se pot combina, pot fi umplute, simple sau cu diverse toppinguri. Ideale pentru o gustare rapidă sau pentru un desert gustos.

PUBLICITATE
Ce avem la micul dejun? Încearcă una dintre aceste 10 rețete și bucură-te de un început perfect de zi

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce avem la micul dejun? Încearcă una dintre aceste 10 rețete și bucură-te de un început perfect de zi

Ingrediente

porții
15
  • 14 cană unt tartinat fără lactate Adăugat la
  • 1 cană zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 12 cană lapte de migdale vanilat Adăugat la
  • 1 cană de făină Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • Unt și scorțișoară pentru topping Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

5 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și ungeți o tavă pentru gogoși.

2. Pasul

Puneți unul într-un castron mic care poate fi folosit la microunde și puneți la microunde timp de 30 de secunde până se topește.

3. Pasul

Într-un bol de mărime medie, combinați untul topit, zahărul și scorțișoara. Se adaugă și laptele de migdale. Adăugați făina și praful de copt și amestecați până se omogenizează.

4. Pasul

Se toarnă aluatul de gogoși în tava unsă și se dă la cuptor. Coaceți la 200 de grade timp de 12-13 minute sau până când scobitoarea iese curată.

5. Pasul

Între timp, spre sfârșitul timpului de coacere, pregătiți toppingul de zahăr cu scorțișoară. Adăugați untul într-un castron mic și puneți la microunde timp de 30 de secunde până se topește. Într-un al doilea castron, combinați scorțișoara și zahărul.

6. Pasul

Când gogoșile sunt gata, luați-le pe fiecare și scufundați-le în untul topit, apoi scufundați-le în zahăr de scorțișoară. Savurați cât este sunt incă puțin calde!

Reels

Nou