PUBLICITATE
Gogosi pufoase și gustoase de post

Gogosi pufoase și gustoase de post

Gogogoșile sunt cele care nu se vor demoda niciodată si pot fi făcute intr-o mulțime de feluri, se pot combina, pot fi umplute, simple sau cu diverse toppinguri. Ideale pentru o gustare rapidă sau pentru un desert gustos.

PUBLICITATE
Ce avem la micul dejun? Încearcă una dintre aceste 10 rețete și bucură-te de un început perfect de zi

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce avem la micul dejun? Încearcă una dintre aceste 10 rețete și bucură-te de un început perfect de zi

Ingrediente

porții
15
  • 14 cană unt tartinat fără lactate Adăugat la
  • 1 cană zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 12 cană lapte de migdale vanilat Adăugat la
  • 1 cană de făină Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • Unt și scorțișoară pentru topping Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

5 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și ungeți o tavă pentru gogoși.

2. Pasul

Puneți unul într-un castron mic care poate fi folosit la microunde și puneți la microunde timp de 30 de secunde până se topește.

3. Pasul

Într-un bol de mărime medie, combinați untul topit, zahărul și scorțișoara. Se adaugă și laptele de migdale. Adăugați făina și praful de copt și amestecați până se omogenizează.

4. Pasul

Se toarnă aluatul de gogoși în tava unsă și se dă la cuptor. Coaceți la 200 de grade timp de 12-13 minute sau până când scobitoarea iese curată.

5. Pasul

Între timp, spre sfârșitul timpului de coacere, pregătiți toppingul de zahăr cu scorțișoară. Adăugați untul într-un castron mic și puneți la microunde timp de 30 de secunde până se topește. Într-un al doilea castron, combinați scorțișoara și zahărul.

6. Pasul

Când gogoșile sunt gata, luați-le pe fiecare și scufundați-le în untul topit, apoi scufundați-le în zahăr de scorțișoară. Savurați cât este sunt incă puțin calde!

Rețete similare

Rețetă rapidă de prăjitură la cană

O prăjitură rapidă care se poate pregăti fără cântărire. Pregătiți o prăjitură tradițională cu arome nu foarte tradiționale, care se potrivește împreună minunat - migdale, portocale, morcovi.

Marțipan de casă

Marțipanul este un deliciu preferat în întreaga lume, mai ales în Germania, unde bunica mea obișnuia să ne facă marțipan de casă. Această rețetă simplă este chiar cea pe care o folosesc de ani de zile pentru a face marțipan pentru familia și prietenii mei. De asemenea, m-a ajutat să retrăiesc aroma dulce a copilăriei mele.

Biscuiți din albuș de ou cu nuci

Întotdeauna îmi place să fac această rețetă de biscuiți cu albușuri de ou atunci când îmi rămân albușuri de ou după ce le-am copt. Este super ușor, iar biscuiții sunt delicioși și cu un conținut ridicat de proteine. Sunt perfecți pentru o gustare între mese sau pe drum.

Biscuiți florentini Biscuiți cu migdale

Acest biscuit tradițional italian este unul dintre preferatele familiei și prietenilor mei și pregătesc aceste bunătăți delicioase în fiecare an de Crăciun. Amestecul perfect de migdale crocante, caramel dulce și ciocolată neagră face ca acești biscuiți să fie irezistibili!

Biscuiți de Crăciun vegani fără ouă

Nimic nu este mai bun decât mirosul de biscuiți proaspăt copți care se răspândește în toată casa. De când am încercat acești biscuiți de Crăciun vegani, fără ouă, îi coc în fiecare an. Nu numai că sunt delicioși, dar au nevoie doar de câteva ingrediente și sunt foarte ușor de făcut. Vedeți cu ochii voștri!

Biscuiții cu migdale ai bunicii

Biscuiții cu migdale sunt o necesitate absolută în familia noastră în perioada Crăciunului. Sunt incredibil de ușor de făcut, au o textură crocantă și sunt plini de aromă de migdale. Am moștenit această rețetă de la bunica mea, care obișnuia să coacă acești biscuiți pentru noi în fiecare Crăciun. Fiecare mușcătură îmi aduce amintiri frumoase din copilărie.

Biscuiți de casă

Nimic nu se compară cu ce e făcut în casă :)

Granola casnică simplă

Rețetă rapidă și simplă pentru granola casnică și crocantă. :)

Rețete similare

Rețetă rapidă de prăjitură la cană

O prăjitură rapidă care se poate pregăti fără cântărire. Pregătiți o prăjitură tradițională cu arome nu foarte tradiționale, care se potrivește împreună minunat - migdale, portocale, morcovi.

Marțipan de casă

Marțipanul este un deliciu preferat în întreaga lume, mai ales în Germania, unde bunica mea obișnuia să ne facă marțipan de casă. Această rețetă simplă este chiar cea pe care o folosesc de ani de zile pentru a face marțipan pentru familia și prietenii mei. De asemenea, m-a ajutat să retrăiesc aroma dulce a copilăriei mele.

Biscuiți din albuș de ou cu nuci

Întotdeauna îmi place să fac această rețetă de biscuiți cu albușuri de ou atunci când îmi rămân albușuri de ou după ce le-am copt. Este super ușor, iar biscuiții sunt delicioși și cu un conținut ridicat de proteine. Sunt perfecți pentru o gustare între mese sau pe drum.

Biscuiți florentini Biscuiți cu migdale

Acest biscuit tradițional italian este unul dintre preferatele familiei și prietenilor mei și pregătesc aceste bunătăți delicioase în fiecare an de Crăciun. Amestecul perfect de migdale crocante, caramel dulce și ciocolată neagră face ca acești biscuiți să fie irezistibili!

Biscuiți de Crăciun vegani fără ouă

Nimic nu este mai bun decât mirosul de biscuiți proaspăt copți care se răspândește în toată casa. De când am încercat acești biscuiți de Crăciun vegani, fără ouă, îi coc în fiecare an. Nu numai că sunt delicioși, dar au nevoie doar de câteva ingrediente și sunt foarte ușor de făcut. Vedeți cu ochii voștri!

Biscuiții cu migdale ai bunicii

Biscuiții cu migdale sunt o necesitate absolută în familia noastră în perioada Crăciunului. Sunt incredibil de ușor de făcut, au o textură crocantă și sunt plini de aromă de migdale. Am moștenit această rețetă de la bunica mea, care obișnuia să coacă acești biscuiți pentru noi în fiecare Crăciun. Fiecare mușcătură îmi aduce amintiri frumoase din copilărie.

Biscuiți de casă

Nimic nu se compară cu ce e făcut în casă :)

Granola casnică simplă

Rețetă rapidă și simplă pentru granola casnică și crocantă. :)

Reels

Nou