Poza de profil a utilizatorului

S.Hanna

17
numărul de rețete
548
numărul de vizualizări de rețete
1
numărul de rețete adăugate la favorite

Salam de ciocolată

Prăjitură super rapidă, ușoară și foarte gustoasă.

Biscuiți fără gluten

Aș vrea să împărtășesc cu voi o rețetă de biscuiți fără gluten pe care am făcut-o de nenumărate ori și întotdeauna cu mare succes. Acest biscuit nu este doar fără gluten, ci și delicios și o gustare foarte practică.

Ravioli de casă

O adevărată rețetă italiană de ravioli pe care o puteți face acasă. Cu procedura detaliată și sfaturi utile, oricine are garanția că o va face cu succes.

Supă

Supa este gustoasă și sățioasă, o alegere excelentă într-o zi rece de iarnă.

Schnitzel vienez

Ador un schnitzel vienez clasic bun, care a ajuns de multe ori în bucătăria mea. Gustul și textura îmi aduc întotdeauna amintiri din copilărie, când mama obișnuia să ni-l pregătească la prânz.

Brioșă cu coacăze

Nu sunt necesare ustensile de bucătărie suplimentare, doar o cană pe care copiii mei o pot folosi cu ușurință. Și, datorită ingredientelor sănătoase, chiar și mamei mele, preocupată de sănătate, i-a plăcut.

Compot de mere

Compotul de mere este unul dintre deserturile mele preferate din copilărie. Mama îmi spunea mereu să îl fac atunci când începem să simțim căldura verii. Și avea dreptate, este atât de răcoritor! Pentru această rețetă, folosim ca fructe merele, pe care le avem aproape întotdeauna acasă, așa că este ideală pentru chefurile spontane de făcut deserturi.

Lángallo

Nu am crezut niciodată că cultura mâncării de gunoi va deveni o parte din gospodăria mea, dar de când am făcut lángallo, nu mai există cale de întoarcere. Gustul unic și timpul rapid de preparare a devenit unul dintre preferatele noastre. Îmi place să frământ aluatul cu mâna, simțind cât de elastic este. Iar când îl scot din cuptor, nimic nu se compară cu mirosul de lángallo proaspăt și crocant.

Supă cremă de cartofi dulci

Am încercat rețeta pentru prima dată acasă, într-o seară de iarnă, într-o seară de iarnă, când chiar aveam poftă de ceva ușor, dar sățios. Supa cremă de cartofi dulci s-a ridicat la înălțimea speranțelor mele, așa că vă ofer o rețetă simplă și rapidă pentru a o prepara.

Compot de pere

În timpul plimbărilor noastre de toamnă, culegem deseori coacăze de la piața locală, pe care le iubim nu numai pentru mirosul lor divin, ci și pentru aroma fantastică pe care o adaugă prăjiturilor sau compoturilor. De-a lungul anilor, am învățat importanța alegerii soiului potrivit și a maturității cozonacului.

Prăjitură mixtă cu mere

Într-un weekend de toamnă sau de iarnă, nu există nimic mai plăcut decât să coaceți o prăjitură cu o ceașcă de cafea fierbinte. Aceasta este perioada din an în care merele sunt deosebit de abundente la piață, așa că de ce să nu profiți? Am încercat mai multe tipuri de prăjituri cu mere, dar cea cu amestec de mere este preferata mea absolută.

Tartă cu mere

Această rețetă provine din cartea de bucate a bunicii mele, care susținea că plăcinta cu mere era arma ei secretă. Prăjitura aluată făcută cu merele pe care le aducea ea însuflețea întotdeauna întâlnirile de familie. Așa le fac și eu.

Categorii de top