Poza de profil a utilizatorului

Tammers

396
numărul de rețete
9,6K
numărul de vizualizări de rețete
8
numărul de rețete adăugate la favorite

Salată Olivier Rusă

Salată Rusă, cunoscută și sub numele de Salată Olivier, este un fel de mâncare tradițional în Rusia, de obicei bucurat pentru sărbători. Este o combinație de diverse legume și proteine, legate în maioneză.

Coaste Prime

O coastă prime suculentă, suculentă, ușor de făcut, care va satisface gusturile tuturor! Acest preparat clasic, asociat cu legume prăjite și un sos de vin roșu, este perfect pentru cine formale sau o masă de familie confortabilă.

Biscuit Shortbread

Un biscuit delicios și sfărâmicios care se topește în gură. Perfect pentru ora ceaiului sau ca un snack.

Porc Tras la Grătar

Acest porc tras la grătar este gătit încet și meticulos pentru a deveni super fraged, apoi este amestecat cu un sos afumat, acru. Perfect pentru a impresiona orice invitat la un grătar.

Piept de curcan copt la cuptor

Această rețetă de piept de curcan copt la cuptor este un fel principal clasic de sărbătoare, condimentat cu rozmarin, salvie și cimbru pentru cel mai suculent și aromat rezultat. Este fără gluten și servește 6 persoane.

Cocktail clasic Gin Sour

Gin Sour este un cocktail clasic care combină acrușeala lămâii cu aroma fină a unui gin de calitate. Îndulcit cu un strop de sirop simplu și garnisit cu un albuș de ou spumos, acest cocktail este o plăcere de savurat.

Cele mai bune biscuiți cu ghimbir

Biscuiți delicioși și picante cu ghimbir, perfecti pentru perioada sărbătorilor sau oricând aveți nevoie de un dulce. Făcuți cu ghimbir confiat, acești biscuiți au un gust deosebit.

Aluat pentru plăcintă fără gluten

O versiune fără gluten a unui aluat scurt clasic. Este friabil, ușor și perfect pentru baze de plăcintă, cochilii de tarte sau quiche.

Cum să faci Sangria Ușor

Sangria este un cocktail răcoritor și fructat pe bază de vin, popular în cultura spaniolă și portugheză. Să vedem cum se face.

Biscuiți de Ghimbir de Crăciun

Delicioși și aromati, biscuiții de ghimbir sunt perfecți pentru Crăciun. Sunt ușor de făcut și plini de arome festive precum scorțișoară, ghimbir și melasă.

Fursecuri de Crăciun cu unt

Delicioase și fragede fursecuri de Crăciun cu unt care se topesc în gură. Aceste fursecuri rapide și ușor de făcut sunt tratarea perfectă pentru sezonul festiv.

Tort de Crăciun Clasic

Un tort de Crăciun tradițional bogat și fructat, perfect pentru sezonul festiv. Gustul acestui tort aduce o senzație festivă tuturor.

Categorii de top