PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Biscuit Shortbread

Un biscuit delicios și sfărâmicios care se topește în gură. Perfect pentru ora ceaiului sau ca un snack.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 200 g unt Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 300 g făină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 190°C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Bate untul și zahărul împreună până devin netede și cremoase.

3. Pasul

Adăugați lent făina în amestecul de unt, amestecând continuu până se formează un aluat.

4. Pasul

Întinde aluatul pe o suprafață ușor înfăinată până la o grosime de aproximativ 1 cm.

5. Pasul

Decupați biscuiții folosind un decupator de biscuiți și așezați-i pe tava de copt pregătită.

6. Pasul

Coaceți timp de 15-20 de minute sau până devine auriu.

7. Pasul

Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un grătar de sârmă înainte de a servi.

Reels

Nou