PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: congerdesign

Tort de Crăciun Clasic

Un tort de Crăciun tradițional bogat și fructat, perfect pentru sezonul festiv. Gustul acestui tort aduce o senzație festivă tuturor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 250 gms zahăr semolă Adăugat la
  • 250 gms unt nesărat Adăugat la
  • 250 gms Fructe uscate amestecate Adăugat la
  • 250 gms Făină autodospitoare Adăugat la
  • 2 linguri Condimente gata măcinate Adăugat la
  • 4 bucăți Ouă mari Adăugat la
  • 2 tbls brandy Adăugat la
  • 50 gms Migdale Adăugat la
  • 50 gms Cireșe glasate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Încălziți-vă cuptorul la 150C/130C cu ventilator/gaz 2. Tapițați o formă de tort rotundă de 20 cm cu hârtie de copt.

2. Pasul

Într-un bol mare, amestecați zahărul și untul până devin pufoase.

3. Pasul

Adăugați încet ouăle, câte unul, batând bine după fiecare adăugare.

4. Pasul

Cerneti faina si condimentul, apoi incorporati cu o lingura de metal impreuna cu fructele mixate, nucile si ciresele.

5. Pasul

Se toarnă amestecul în tava pregătită și se nivelează suprafața cu dosul unei linguri.

6. Pasul

Coaceți timp de 3 ore sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată. Dacă partea de sus se rumenește prea repede, acoperiți cu o bucată de hârtie de copt.

7. Pasul

Odată copt, lăsați-l să se răcească în tavă, apoi îl scoateți și îl împachetați în hârtia de copt. Acum este gata să fie depozitat până la Crăciun. Alternativ, tortul este gata să fie decorat dacă decideți să faceți acest lucru. Savurați!

Rețete similare

Babka cu mac si prune uscate

Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.

Friptură de curcan de Crăciun

Această rețetă pentru un curcan prăjit delicios și suculent a devenit una dintre preferatele mele pentru sărbătorile de Crăciun. Am făcut-o de mai multe ori și nu a eșuat niciodată în a impresiona. Friptura iese perfect fragedă și suculentă, iar combinația de condimente îi conferă o aromă minunat de festivă.

Supă cremoasă de somon

Această supă este cremoasă, bogată și rară, datorită bucăților de somon care înoată în crema delicioasă.

Tortilla de somon

Tortilla cu somon este un fel de mâncare pe care îl pregătesc întotdeauna când am poftă de ceva ușor, dar satisfăcător. Somonul adaugă o notă de eleganță și savoare acestui preparat tradițional spaniol. A fost un succes la multe brunch-uri în casa mea. Încercați această rețetă și cu siguranță vă va plăcea această combinație de arome.

Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă

Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Somon perfect la cuptor la cuptor cu lămâie și mărar

Această mâncare apetisantă combină somonul savuros cu gustul proaspăt și ierbos al mărarului. Felul principal perfect pentru o cină elegantă sau pentru o masă sănătoasă de zi cu zi. Plin de nutrienți, este atât delicios, cât și benefic pentru sănătate.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Rețete similare

Babka cu mac si prune uscate

Babka cu mac este completată cu prune uscate. Și datorită brânzei, nu este uscată.

Friptură de curcan de Crăciun

Această rețetă pentru un curcan prăjit delicios și suculent a devenit una dintre preferatele mele pentru sărbătorile de Crăciun. Am făcut-o de mai multe ori și nu a eșuat niciodată în a impresiona. Friptura iese perfect fragedă și suculentă, iar combinația de condimente îi conferă o aromă minunat de festivă.

Supă cremoasă de somon

Această supă este cremoasă, bogată și rară, datorită bucăților de somon care înoată în crema delicioasă.

Tortilla de somon

Tortilla cu somon este un fel de mâncare pe care îl pregătesc întotdeauna când am poftă de ceva ușor, dar satisfăcător. Somonul adaugă o notă de eleganță și savoare acestui preparat tradițional spaniol. A fost un succes la multe brunch-uri în casa mea. Încercați această rețetă și cu siguranță vă va plăcea această combinație de arome.

Pomul de Crăciun din patiserie pufoasă

Interesant pom de Crăciun din foitaj preparat sărat cu spanac și brânză.

Perfect simplu de somon simplu la cuptor la grătar

Această rețetă scoate în evidență crusta răcoritoare și crocantă a somonului, păstrând în același timp carnea interioară umedă și fragedă.

Somon perfect la cuptor la cuptor cu lămâie și mărar

Această mâncare apetisantă combină somonul savuros cu gustul proaspăt și ierbos al mărarului. Felul principal perfect pentru o cină elegantă sau pentru o masă sănătoasă de zi cu zi. Plin de nutrienți, este atât delicios, cât și benefic pentru sănătate.

Somon proaspăt copt la cuptor cu lămâie și mărar

Această rețetă ușoară, ușor de preparat, somon la cuptor cu lămâie și mărar, a devenit o rețetă de bază în gospodăria mea și mi-a făcut plăcere să o pregătesc des.

Reels

Nou