Carne la grătar

Carne la grătar - rețete rapide și ușoare

41 rețete

Cele mai bune idei pentru rețete din categoria Carne la grătar, adunate în același loc! Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 41 rețete? Aceste rețete, cum ar fi Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt, Hamburger delicios și ușor de preparat, Coaste de porc pe miere, Souvlaki, rețetă simplă de frigărui greceșeti, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Marinadă pentru carne de pui la grătar

O marinadă gustoasă și simplă care va adăuga adevărata aromă cărnii de pui la grătar.

Pulpe de pui la grătar

Nu mai știți ce să gândiți pentru prânz sau cină? Încercați aceste pulpe de pui incredibil de suculente și gustoase la grătar. Sunt ideale pentru grătarul de vară sau ca un prânz rapid și simplu. Pregătirea este ușoară și rezultatul merită.

Hamburger din carne tocată

Hamburgerul din carne tocată este un fel de mâncare american clasic. Această rețetă este simplă și rapidă, ideală pentru prânzuri sau cină grabite.

Hamburguri la grătar

Un hamburger minunat și crocant direct de pe grătar. Gustarea ideală pentru grătarele de vară, dar și o idee pentru un prânz sau o cină rapidă.

Cotlet de porc la grătar

Carnea este suculentă, cu un gust excelent și nu este uscată deloc.

Cel mai bun carne la grătar

Carnea la grătar este un fel de mâncare clasic de vară, care este deosebit de gustos atunci când este pregătit în aer liber.

Marinadă pentru pulpa de porc

O marinadă delicioasă și simplă care îi va oferi pulpei de porc un gust de neuitat.

Pui la grătar

Bucăți de pui la grătar gustoase și suculente cu ierburi aromatice și lămâie. Această rețetă simplă este perfectă pentru grătarul de vară sau pentru o cină sănătoasă pe tot parcursul anului.

Frigărui de porc

Frigăruile de porc savuroase și suculente sunt o specialitate irezistibilă pe care orice iubitor de grătare o va adora. Această rețetă de frigărui de porc este simplă și ușor de pregătit.

Marinadă de miere pentru grătare

Această marinadă de miere este completarea perfectă pentru carnea de grătar. Mierea conferă cărnii o dulceață subtilă, în timp ce restul ingredientelor adaugă o notă picantă.

Carne de pui cu miere

Aceasta este o rețetă simplă pentru o carne de pui la grătar minunată, care este marinată într-o marinadă de miere. Această combinație unică rezultă o carne de pui delicioasă, moale și suculentă, care este grozavă la grătar.

Piept de pui umplut cu usturoi salbatic

Un fel de mâncare delicios de vară, ideal pentru grătar. Această rețetă vă va surprinde cu combinația neobișnuită de arome. Usturoiul sălbatic conferă mâncării un gust și un miros special.

Pui marinat

Puiul marinat este cu adevărat o mâncare excelentă pe care o puteți pregăti acasă. Combinația de condimente, ierburi proaspete și marinadă dă naștere unei cărnuri delicioase și suculente.

Carne de porc pe grătar

Carne de porc picantă și suculentă preparată la grătar, ideală pentru grătarul de vară cu prietenii.

Pulpe de pui fără oase la grătar

O rețetă bună pentru pulpe de pui fără oase, pe care le puteți pregăti ușor pe grătar.

Coaste de porc marinate

Coaste de porc marinate delicioase și suculente, care sunt deosebit de populare în sezonul de grătar. Aceste coaste condimentate sunt cele mai bune dacă sunt marinate peste noapte, ceea ce le permite să absoarbă toate aromele delicioase ale marinadei.
PUBLICITATE