Varză chinezească

Varză chinezească - rețete rapide și ușoare

2 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria Varză chinezească. Încearcă una dintre cele 2 rețete absolut delicioase. Timpul de preparare este de 25 - 30 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Dacă nu te poți decide, îți recomandăm Salată de kimchi bucătăria coreeană, Salată chinezească de varză chinezească Wombok Stir Fry Salată. Acestea sunt printre cele mai căutate și populare rețete pe care le avem. Suntem siguri că o să-ți placă la nebunie!

Salată de kimchi bucătăria coreeană

Salata de kimchi este o parte esențială a bucătăriei coreene și o pregătesc adesea pentru prieteni și familie. Mâncarea fermentată nu este doar delicioasă, ci și bună pentru sănătate. Este nevoie de puțin timp și răbdare pentru a o prepara, dar gustul merită cu siguranță.

Salată chinezească de varză chinezească Wombok Stir Fry Salată

Un ușor, rapid, dar incredibil de delicios Wombok Stir Fry este un fel de mâncare fantastică pe bază de plante, cu o întorsătură asiatică. Preparat cu Wombok, cunoscută și sub numele de varză chinezească, o varietate de legume proaspete și un sos bogat și savuros, acest stir fry servește ca fel principal perfect pentru o cină fără carne sau ca garnitură sănătoasă. Este sănătos, plin de nutrienți și arome uimitoare pe care toată lumea le va iubi.
PUBLICITATE