Hrișcă

Hrișcă - rețete rapide și ușoare

8 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria Hrișcă. Încearcă una dintre aceste 8 rețete. Timpul de preparare este de 28 - 120 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei.

Plăcintă cu mere

Plăcintă cu o doză generoasă de mere.

Pancove din hrișcă

O rețetă sănătoasă și nutritivă pe care o veți iubi. Clătitele din hrișcă sunt o alternativă excelentă la clătitele tradiționale și sunt potrivite pentru micul dejun, prânz sau cină.

Pizza de sfeclă roșie

O gustare rapidă și echilibrată nu numai pentru copii. Te vei bucura de ea atât singură cât și cu mozzarella, acasă sau în excursie.

Clătite de hrișcă

Clătitele de hrișcă sunt o alternativă delicioasă și sănătoasă la clătitele tradiționale. Făina de hrișcă le conferă un gust unic de nucă, iar adaosul de brânză și fructe proaspete le face sățioase și pline de vitamine. Sunt ideale pentru micul dejun sau un gustăr ușor de după-amiază.

Pâine de hrișcă

Pâinea de hrișcă este o delicioasă, sănătoasă și fără gluten alternativă pentru cei care caută alternative la produsele tradiționale din făină de grâu. Este perfectă pentru micul dejun sau ca un adaos la supă.

Budincă de Crăciun cu microunde

În ciuda faptului că este preparată în cuptorul cu microunde, gustul și textura rămân bogate și indulgente în această rețetă, așa cum ar trebui să fie o budincă de Crăciun tradițională.

Stippgrütze de casă - Un fel de mâncare din Westfalia

Deși prepararea Stippgrütze necesită ceva timp, merită cu siguranță efortul - acest fel de mâncare rustică și savuroasă este un sfat absolut din bucătăria tradițională din Westfalia. Fiecare familie are propria rețetă, iar aceasta este rețeta mea, pe care acum am făcut-o acasă de multe ori.

Clătite sănătoase și pufoase din hrișcă de hrișcă

Aceste clătite sunt perfecte pentru un mic dejun consistent sau pentru un brunch de weekend și sunt întotdeauna pe placul mulțimii.
PUBLICITATE