PUBLICITATE

Sursa :: HK Fotografie for Adobe Stock

Stippgrütze de casă - Un fel de mâncare din Westfalia

Deși prepararea Stippgrütze necesită ceva timp, merită cu siguranță efortul - acest fel de mâncare rustică și savuroasă este un sfat absolut din bucătăria tradițională din Westfalia. Fiecare familie are propria rețetă, iar aceasta este rețeta mea, pe care acum am făcut-o acasă de multe ori.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 750 g Burtă de porc Adăugat la
  • 500 g Os de porc Adăugat la
  • 2 ceapă Adăugat la
  • 1 Confederația Supa verde Adăugat la
  • 500 g Hrișcă de hrișcă Adăugat la
  • 2 Tablespoon sare Adăugat la
  • 2 Linguriță piper Adăugat la
  • 1 Linguriță Mărgăritar Adăugat la
  • 2 Cârnați Mettwurst Adăugat la
  • 2 Budincă neagră Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pentru rețeta Westphalian Stippgrütze, mai întâi examinați burta de porc și îndepărtați șoriciul, dacă mai este încă pe ea - acesta face carnea mai fragedă. Apoi, tăiați burta de porc în bucăți de mărimea unei mușcături.

2. Pasul

Se pun oasele de porc, ceapa și verdeața într-o cratiță mare și se umple cu aproximativ 3 litri de apă. Se fierbe timp de aproximativ o oră la foc mic.

3. Pasul

Clătiți boabele de hrișcă cu apă rece și apoi adăugați-le în oala de supă. Se fierbe încă 45 de minute.

4. Pasul

Între timp, tăiați cârnații și adăugați conținutul în supă. Aveți grijă să nu ardeți cârnații.

5. Pasul

Se adaugă carnea de burtă de porc și se condimentează cu sare, piper și măghiran. Se fierbe Westphalian Stippgrütze pentru încă 45 de minute.

6. Pasul

Înainte de servire, asigurați-vă că supa are consistența potrivită. Dacă grișul este prea gros, puteți adăuga pur și simplu puțină apă. Ar trebui să fie groasă, dar nu prea subțire. Pâinea proaspătă sau cartofii și varza murată pot fi servite ca garnitură cu Stippgrütze.

Reels

Nou