Nutella

Nutella - rețete rapide și ușoare

11 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria Nutella. Suntem siguri că una dintre aceste 11 rețete o să devină noua ta preferată. Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 15 - 120 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Pajitura Parlament - Deliciul cu Gust Regal, Cozonac pufos cu ciocolată, Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane, Nutella pom de Crăciun - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Praclíkovo-Nutellové guľky

Spoj slaného a sladkého

Tortă de ciocolată simplă

Această tortă de ciocolată simplă este potrivită pentru o întâlnire cu prietenii sau pentru a însoți cafeaua și ceaiul.

Pancake cu Nutella

O rețetă delicioasă pentru a savura micul dejun sau o gustare de după-amiază. Aceste pancake cu Nutella sunt moi, gustoase și ușor de preparat.

Brad de Crăciun cu Nutella

Bradul de Crăciun cu Nutella este un desert de Crăciun de neuitat, care în plus poate fi și un ornament foarte frumos pe masa de sărbătoare.

Rulouri de linte Nutella de Crăciun

Facem această rețetă în fiecare an în timpul sărbătorilor de Crăciun și este întotdeauna un succes cu oaspeții noștri. Toată lumea adoră textura și aromele delicioase de casă de vară. Am învățat rețeta de bază de la bunica mea și de atunci o fac pentru familie în fiecare an. Este o prăjitură aspectuoasă și delicioasă care creează perfect atmosfera de Crăciun.

Nutella pom de Crăciun

Bucuriile iminente ale Crăciunului ne îndeamnă să fim creativi în bucătărie! Am experimentat în bucătăria mea și am creat un brad de Crăciun \Nutella de vis. Acest deliciu dulce nu numai că merge bine cu cei mici, dar și cu cei mari. Este ușor de făcut, arată fantastic și are un gust divin!

Nutella biscuiți Nutella Tratament de Crăciun

Acești biscuiți cu Nutella sunt una dintre bunătățile mele preferate de Crăciun. Am perfecționat această rețetă de-a lungul anilor și este întotdeauna un succes pentru copii și adulți deopotrivă. Moale, cu ciocolată și incredibil de ușor de făcut, sunt acompaniamentul perfect pentru o ceașcă de cacao caldă.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Cozonac pufos cu ciocolată
Videorecetă

Cozonac pufos cu ciocolată

Un cozonac delicios și aromat, cu cremă de ciocolată, perfect pentru micul dejun sau desert!
TASTElist
TASTElist
Previzualizare rețetă Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane
Videorecetă

Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane

Această rețetă ușoară te învață cum să prepari cele mai bune rulouri de pâine prăjită de casă cu Nutella și banane, un fel de mâncare perfect pentru micul dejun sau pentru a însoți o ceașcă de cafea. Nu o ratați!
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Pajitura Parlament - Deliciul cu Gust Regal
Videorecetă

Pajitura Parlament - Deliciul cu Gust Regal

Pajitura Parlament este un desert cu gust regal, cu un blat pufos, cremă fină de vanilie și un strat de ciocolată crocantă. Această delicioasă prăjitură este perfectă pentru a impresiona oaspeții sau pentru a răsfăța familia într-o zi specială.
PUBLICITATE