Pâine

Pâine - rețete rapide și ușoare

47 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria Pâine. Încearcă una dintre cele 47 rețete absolut delicioase. Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 5 - 720 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții. Dacă nu te poți decide, îți recomandăm Pâine de casă moale și pufoasă, Pâine fără gluten făcută din făină de porumb, Reteta de rulouri de pâine prăjită franceză cu Nutella și banane, Pâine la ceaun. Acestea sunt printre cele mai căutate și populare rețete pe care le avem. Suntem siguri că o să-ți placă la nebunie!

Chlebík s vajíčky a avokádem

Nejdříve si na pánvi osmhaneme nakrájenou slaninu, přilijeme vejce a vytvoříme míchaná vajíčka. Chlebík si vyskládáme na talíř, nasypeme hotové vejce a naskládáme avokádo, které pokapeme citrónem, posolíme a opepříme.

Pâine de secară cu maia

Pași de pregătire

Pâine în ou altfel

Un pic diferită pâine în ou

Pâine de porumb

Pâine de porumb delicioasă și ușor dulce, pe care o veți iubi nu numai pentru gustul ei, ci și pentru simplitatea ei.

Pâine de casă pufoasă

Savurați gustul de pâine de casă.

Pâine de lămâie

Pentru iubitorii de arome citrice, această pâine de lămâie cu glazură de lămâie este alegerea perfectă🙏🏼😍🍞🍋

Pâine integrală de secară făcută acasă

Rețetă pentru pâine integrală de secară făcută acasă, ideală pentru micul dejun.

Pâine din făină de porumb

Pâinea proaspătă de casă din făină de porumb este o alternativă minunată la pâinea obișnuită. Este moale, parfumată și are o culoare aurie superbă.

Pâine fără drojdie

O pâine super rapidă pe care o puteți pregăti pentru micul dejun fără drojdie.

Pâine de casă

O pâine de casă gustoasă și proaspătă pe care o puteți pregăti în confortul propriei bucătării.

Pâine fără gluten și fără drojdie

Această rețetă de pâine fără gluten și fără a folosi drojdie este ideală pentru persoanele cu celiacie, intoleranță la gluten sau pentru cei care caută o alternativă mai sănătoasă la pâinea tradițională.

Pâine de la drojdie uscată

O pâine gustoasă și simplă făcută din drojdie uscată. Această rețetă este excelentă pentru cei care doresc să încerce să coacă pâine acasă.

Pâine casnică fără maia

Această rețetă este excelentă pentru cei care doresc să-și prepare propria pâine casnică, dar nu au la dispoziție maia. Deși maia este metoda tradițională de a prepara pâine, veți descoperi cu această rețetă că este posibil să creați o pâine la fel de gustoasă și frumos crescută și fără ea.

Pâine de banană fit

O alternativă sănătoasă și nutritivă la pâinea clasică. Pâinea de banane este plină de fibre și proteine care ne satură pentru mult timp. Are un gust excelent chiar și a doua zi, astfel încât putem să o pregătim în avans și să avem astfel un mic dejun rapid sau un gustare pe parcursul zilei.

Pâine fără dospire

Această rețetă este ideală pentru prepararea rapidă a unei pâini gustoase acasă, fără a fi nevoie de o dospire îndelungată. Este suficient să amestecați ingredientele, să puneți aluatul într-o formă și să-l coaceți.

Pâine din drojdie

Această rețetă este un mod simplu de a pregăti acasă o pâine crocantă din drojdie.
PUBLICITATE