Supa de praz

Supa de praz - rețete rapide și ușoare

5 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria Supa de praz. Încearcă una dintre cele 5 rețete absolut delicioase. Îți place să gătești cât mai repede sau preferi să te lași dus de val în bucătărie în compania unei rețete de calitate? Timpul de preparare pentru următoarele rețete este de 30 - 60 minute. Pentru fiecare rețetă este dat un timp aproximativ de pregătire. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food, Supa de lux de praz, Supă vegetariană de praz, rapidă și ușoară, Supă cremoasă de cartofi și praz - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Supă cremoasă de cartofi și praz

Supa cremoasă de cartofi și praz este alegerea ideală pentru zilele reci. Este nutritivă, rapidă și ușor de preparat. Este plină de nutrienți sănătoși din legume.

Supa de lux de praz

Supa de praz este o supă frumoasă și delicioasă care combină aromele de praz, cartofi și smântână. De fiecare dată când fac această supă, sunt uimită de modul în care ingrediente simple pot crea o aromă atât de bogată și echilibrată.

Supă de praz cu carne tocată - Comfort Food

Am făcut această supă de praz cu carne tocată de nenumărate ori, fiindcă este o preferată în special de familia mea. Este minunat de aromată, consistentă și caldă - exact ce trebuie pentru zilele reci. Dar are un gust delicios și în perioada de tranziție sau în zilele de primăvară ceva mai răcoroase.

Rețetă vegetariană de brânză și supă de praz cu sparanghel

Supa vegetariană de brânză și praz este populară atât pentru vegetarieni, cât și pentru cei care mănâncă carne. Este foarte călduroasă în zilele reci și este minunat de sățioasă.

Supă vegetariană de praz, rapidă și ușoară

Iubesc supele sub orice formă și le prepar des. Una dintre variantele mele preferate este supa vegetariană de praz. Nu este doar sănătoasă, ci și foarte gustoasă și minunat de cremoasă. În serile răcoroase, oferă exact cantitatea potrivită de căldură și confort. Am preparat adesea această rețetă pentru familia și prietenii mei și aș dori să o împărtășesc cu voi.
PUBLICITATE