PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Piept de porc pe ciuperci

Pentru această rețetă, aștept întotdeauna cu nerăbdare momentul în care prăjesc pieptul de porc până când devine auriu și apoi torn sosul parfumat de ciuperci peste el.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g Piept de porc Adăugat la
  • 300 g Ciuperci Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 200 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • Sare, piper negru Adăugat la
  • Mărgăritar Adăugat la
  • ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Curățați, sărați și piperați pieptul de porc. Apoi se prăjește pe toate părțile într-o tigaie în ulei. Apoi se transferă într-o tavă de copt și se coace în cuptorul preîncălzit la 200 de grade timp de aproximativ 1 oră. Atenție, pieptul de porc trebuie să fie fraged.

2. Pasul

În timp ce carnea se coace, se pregătește sosul de ciuperci. Se toacă mărunt ceapa și usturoiul și se călesc într-o tigaie în ulei, se adaugă ciupercile tăiate felii, sărate și condimentate. Când ciupercile sunt ușor îngălbenite, adăugați smântâna de gătit. Personal, recomand să lăsați sosul să fiarbă puțin pentru a permite tuturor aromelor să se combine.

3. Pasul

Se taie carnea finită în felii și se servește cu sos de ciuperci.

Reels

Nou