Supe și ciorbe

Supe și ciorbe - rețete rapide și ușoare

176 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria supe și ciorbe. Îți punem la dispoziție o selecție deosebită din 176 rețete pentru a țe surprinde cu ceva nou în meniul tău! Îți place să gătești cât mai repede sau preferi să te lași dus de val în bucătărie în compania unei rețete de calitate? Timpul de preparare pentru următoarele rețete este de 10 - 240 minute. Pentru fiecare rețetă este dat un timp aproximativ de pregătire.

Supă de gulaș cu cârnați

Încercați supa clasică de gulaș îmbogățită cu gustul intens al cârnaților. Această supă este perfectă pentru zilele reci și cu siguranță vă va încălzi.

Supă de conopidă cu ou

Această supă delicioasă și nutritivă este ideală pentru zilele reci de iarnă. Puteți să o pregătiți rapid pentru masa de prânz.

Supă de morcovi și dovlecei

O supă ușoară, sănătoasă și gustoasă, plină de vitamine.

Vellutata de anghinare

O vellutata de anghinare sănătoasă și gustoasă, perfectă ca aperitiv sau fel de mâncare ușor pentru cină.

Supă de broccoli pentru copii

O supă nutritivă și gustoasă de broccoli de care copiii se vor îndrăgosti. Această rețetă este ușor de preparat și plină de vitamine și minerale necesare pentru creșterea și dezvoltarea copiilor. Ideală pentru prânz sau cină.

Supă de morcovi dietetică

O supă de morcovi ușoară, sănătoasă, dar și nutritivă, care este soluția perfectă pentru prânzul sau cina dietetică.

Supă de năut cu smântână și spanac

Această supă de năut bogat condimentată și cremoasă este cu adevărat un fel de mâncare special. Combinația delicioasă de smântână și spanac este o alegere ideală pentru o zi rece de iarnă sau pentru o zi obișnuită din săptămână.

Supă de morcovi cu cartofi

O supă de morcovi delicioasă și nutritivă, apreciată în special de copii.

Supă de fasole fără făină

Această supă delicioasă și nutritivă este ideală pentru zilele reci de iarnă. Rețeta este simplă, ușor de pregătit și se potrivește perfect pentru prânz și cină. Supa de fasole fără adăugarea de făină este o alternativă mai ușoară la rețetele clasice, legumele și cârnații adăugând un gust bogat supei.

Supă cremoasă de usturoi fără cartofi

Această excepțională supă cremoasă de usturoi este alegerea ideală pentru persoanele care urmează o dietă săracă în carbohidrați.

Supă cremă de țelină și broccoli

O supă simplă, dar totuși gustoasă și hrănitoare, ideală pentru zilele reci de iarnă sau ca un prânz ușor în orice moment. Telina și broccoli nu numai că se potrivesc perfect, dar sunt și sănătoase. Este surprinzător de simplu să o prepari și cu siguranță va deveni preferata tuturor.

Supă de morcovi cu orez

O supă de morcovi simplă și rapidă cu orez, care este îndeosebi apreciată de copii.

Supă cremă de dovleac Hokkaido

Supa cremă de dovleac este mâncarea perfectă pentru zilele reci de toamnă și iarnă. Nu este nevoie să curățați dovleacul Hokkaido și este plin de nutrienți și aromă.

Supă de ciuperci cu legume

Această supă nutrițioasă și delicioasă de ciuperci cu legume este ideală pentru prânzuri sau cine calde. O delicatesă pentru toți iubitorii de ciuperci și legume.

Supă de varză de Bruxelles

Această supă este plină de arome și foarte nutritivă. Este ideală pentru serile reci de iarnă sau ca un prânz ușor. Datorită varzei de Bruxelles și a morcovului, este bogată în vitamine și fibre, astfel încât nu este doar gustoasă, ci și sănătoasă.

Supă cremoasă de pui

Această supă cremoasă de pui este delicioasă și sățioasă. Este perfectă pentru un prânz rapid în timpul săptămânii de lucru.
PUBLICITATE