Supă de mazăre

Supă de mazăre - rețete rapide și ușoare

8 rețete

Aruncă o privire la aceste rețete! Toate aceste rețete din categoria Supă de mazăre - sunt potrivite pentru mai multe evenimente. Încearcă una dintre aceste 8 rețete. Pentru următoarele rețete veți avea nevoie de 30 - 90 minute. Dați clic pe rețetă pentru a afișa informații detaliate privind timpul de preparare și numărul de porții. Dacă ai nevoie de ajutor să alegi o rețetă, îți recomandăm preferatele noastre, care devin tot mai populare - Supa de mazăre din mazăre uscată, Supă de mazăre după rețeta bunicii, Supă de mazăre verde, Supă de mazăre pentru copii.

Supă de mazăre fără smântână

O supă delicioasă și nutritivă, ideală pentru cei ce preferă o variantă mai sănătoasă a rețetelor clasice. Fără smântână adăugată, această supă este mai ușoară, dar totuși plină de gust.

Supă de mazăre galbenă cu smântână

O supă de mazăre sățioasă, condimentată cu smântână acră.

Supă de mazăre verde

O supă de mazăre excelentă, pe care o puteți pregăti din mazăre verde.

Supă de mazăre pentru copii

Această supă de mazăre este alegerea ideală pentru copiii voștri. Este plină de proteine și are un gust delicat pe care copiii îl iubesc.

Supă de mazăre pentru copii

Rețetă pentru supă cremă de mazăre pentru copii.

Supă de mazăre după rețeta bunicii

Această rețetă super simplă și delicioasă de supă de mazăre este o moștenire directă de la bunica mea. Am făcut-o eu însămi de nenumărate ori și de fiecare dată când am făcut-o, am simțit dragostea și grija pe care bunica o punea în pregătirea acestei supe. Aroma bogată și textura catifelată sunt întotdeauna un succes cu familia și prietenii.

Supa de mazăre din mazăre uscată

Rețetă pentru o supă delicată și cremoasă de mazăre făcută din mazăre galbenă uscată.

Supă de mazăre cu morcovi

Supa de mazăre cu morcovi este o supă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare în același timp.
PUBLICITATE