PUBLICITATE

Supă de mazăre galbenă cu smântână

O supă de mazăre sățioasă, condimentată cu smântână acră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g mazăre galbenă Adăugat la
  • 250 g cartof Adăugat la
  • 200 g smântână acră Adăugat la
  • 1 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 frunză de dafin Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • chimen zdrobit Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Ne înmuăm orezul cel puțin timp de 4 ore.

2. Pasul

Turnăm apa, o clătim de mai multe ori și o punem la fiert.

3. Pasul

După 30 de minute, adăugăm cartofii tăiați și usturoiul strivit.

4. Pasul

Amestecăm, adăugăm frunza de dafin și alte condimente.

5. Pasul

Fierbem până se înmoaie.

6. Pasul

Când totul este gata, scoatem frunza de dafin și mixăm.

7. Pasul

Adăugăm smântână acră, amestecăm și lăsăm să fiarbă.

8. Pasul

După gust, condimentăm și oprim.

9. Pasul

Se servește cu pâine sau crutoane.

10. Pasul

Ciorba este destul de sățioasă.

11. Pasul

Poftă bună!😉

Reels

Nou