Ciorbă de ouă cu cârnați
O supă delicioasă și simplă, pe care o poți pregăti într-o clipă cu ingredientele pe care le ai mereu acasă.
Ingrediente
- 1 Ceapă medie
- 320 g Cartofi curatati
- 10 g unt
- 100 g Perechi
- 1100 ml apă
- 2 ouă
- 2 Căței de usturoi
- 10 g Griș de speltă pentru copii
- pătrunjel spălat și tocat mărunt
- Zgârie tot
- sare
- Pudră de ardei roșu
- Condiment pentru supă maggi
Ultimele broșuri
Procedura
Prajim întregul borcan de ras cu unt și lăsăm să se topească. Adăugăm ceapa tocată mărunt și o prăjim ușor.
Cartofii curățați îi tăiem mărunt, o parte mai mică din cartofi o mixăm, va servi pentru a îngroșa supa în loc de făină. Restul de cartofi îl adăugăm la ceapă împreună cu cârnațul tăiat și le lăsăm să se înăbușe un timp, apoi adăugăm restul de apă și cartofii mixați.
Adaugăm sare, ardei roșu măcinat și aducem la fierbere. Fierbem aproximativ 15 minute.
Dacă avem cartofii fierți, adăugăm ouăle bătute și grișul, împreună cu acesta mai lăsăm să fiarbă puțin. La sfârșit adăugăm mărarul și condimentăm cu condimente pentru supă sau adăugăm sare dacă este necesar. Îl luăm de pe foc și putem servi. Poftă bună.