PUBLICITATE
Gazpacho

Gazpacho

Supă rece spaniolă din legume coapte, o supă ușoară revigorantă pentru zilele calde de vară, cu avocado și crutoane din baghete

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg De rosii coapte, tocate Adăugat la
  • 1 velká Ardei Adăugat la
  • TOCATE GROSIER, FĂRĂ SEMINȚE Adăugat la
  • 4 Ceapă de primăvară tocată Adăugat la
  • 1 mic STRUJEU DE USTUROI RAS Adăugat la
  • 40 g MANDLE BLANCED tocate Adăugat la
  • 3 Suc de lime Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 picături TABASCA CHIPOTLE ardei afumati Adăugat la
  • 1 velké Avocado coapte taiate cuburi Adăugat la
  • 1 mic ARDEI IUTE ROȘU, CURĂȚAT DE SEMINȚE ȘI TĂIAT MĂRUNT Adăugat la
  • PĂRȚI MICI DE CORIANDRU Adăugat la
  • TĂIAT FIN Adăugat la
  • Smetana Adăugat la
  • a PÂINE PRĂJITĂ RUPTĂ Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

POSTUP

2. Pasul

ROSII, ARDEI, USTUROI, CEAPA ROSIE UNGEȚI CU ULEI DE MASLINE ȘI COACEȚI ÎN CUPTOR LA 175°C SUB FOAIE DE ALUMINIU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE.

3. Pasul

PUNEȚI ÎN BLENDER JUMĂTATE DIN MIGDALE, ADAUGAȚI SUCUL DE LAMÂIE ȘI RESTUL DE ULEI DE MĂSLINE ȘI SOSUL CHIPOTLE TABASCO. MIXAȚI PÂNĂ OBȚINEȚI O CONSISTENȚĂ APROAPE SMOOTH. TOARNAȚI ÎNTR-O STICLĂ ȘI LĂSAȚI LA FRIGIDER CEL PUȚIN 2 ORE.

4. Pasul

PASUL 2

5. Pasul

Când sunteți pregătiți să mâncați, turnați supa în patru boluri și adăugați deasupra ceapă verde tocată, avocado, felii de chilli, roșii tăiate, măsline negre Kalamata și coriandru proaspăt, picurați cu suc de lime rămas și ulei de măsline și presărați cu migdalele rămase și pâine ruptă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou