Gazpacho
Supă rece spaniolă din legume coapte, o supă ușoară revigorantă pentru zilele calde de vară, cu avocado și crutoane din baghete
Ingrediente
- 1 kg De rosii coapte, tocate
- 1 velká Ardei
- TOCATE GROSIER, FĂRĂ SEMINȚE
- 4 Ceapă de primăvară tocată
- 1 mic STRUJEU DE USTUROI RAS
- 40 g MANDLE BLANCED tocate
- 3 Suc de lime
- 2 Linguri Ulei de măsline
- 2 picături TABASCA CHIPOTLE ardei afumati
- 1 velké Avocado coapte taiate cuburi
- 1 mic ARDEI IUTE ROȘU, CURĂȚAT DE SEMINȚE ȘI TĂIAT MĂRUNT
- PĂRȚI MICI DE CORIANDRU
- TĂIAT FIN
- Smetana
- a PÂINE PRĂJITĂ RUPTĂ
Ultimele broșuri
Procedura
POSTUP
ROSII, ARDEI, USTUROI, CEAPA ROSIE UNGEȚI CU ULEI DE MASLINE ȘI COACEȚI ÎN CUPTOR LA 175°C SUB FOAIE DE ALUMINIU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE.
PUNEȚI ÎN BLENDER JUMĂTATE DIN MIGDALE, ADAUGAȚI SUCUL DE LAMÂIE ȘI RESTUL DE ULEI DE MĂSLINE ȘI SOSUL CHIPOTLE TABASCO. MIXAȚI PÂNĂ OBȚINEȚI O CONSISTENȚĂ APROAPE SMOOTH. TOARNAȚI ÎNTR-O STICLĂ ȘI LĂSAȚI LA FRIGIDER CEL PUȚIN 2 ORE.
PASUL 2
Când sunteți pregătiți să mâncați, turnați supa în patru boluri și adăugați deasupra ceapă verde tocată, avocado, felii de chilli, roșii tăiate, măsline negre Kalamata și coriandru proaspăt, picurați cu suc de lime rămas și ulei de măsline și presărați cu migdalele rămase și pâine ruptă.