Grătar

Grătar - rețete rapide și ușoare

66 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria grătar. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 66 rețete? Pregătirea acestor rețete va dura aproximativ 15 - 480 minute. La fiecare rețetă sunt indicate ingredientele și modul de preparare, precum și timpul aproximativ de preparare și numărul de porții. Dacă nu te poți decide, îți recomandăm O gustare tradițională delicioasă din Marea Mediterană: Saramură de pește, Zacusca de pește, gustarea perfectă pentru toată lumea, Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt, Castane din cuptor în 35 de minute. Acestea sunt printre cele mai căutate și populare rețete pe care le avem. Suntem siguri că o să-ți placă la nebunie!

Marinadă pentru carne de pui la grătar

O marinadă gustoasă și simplă care va adăuga adevărata aromă cărnii de pui la grătar.

Pulpe de pui la grătar

Nu mai știți ce să gândiți pentru prânz sau cină? Încercați aceste pulpe de pui incredibil de suculente și gustoase la grătar. Sunt ideale pentru grătarul de vară sau ca un prânz rapid și simplu. Pregătirea este ușoară și rezultatul merită.

Hamburger din carne tocată

Hamburgerul din carne tocată este un fel de mâncare american clasic. Această rețetă este simplă și rapidă, ideală pentru prânzuri sau cină grabite.

Hamburguri la grătar

Un hamburger minunat și crocant direct de pe grătar. Gustarea ideală pentru grătarele de vară, dar și o idee pentru un prânz sau o cină rapidă.

Cotlet de porc la grătar

Carnea este suculentă, cu un gust excelent și nu este uscată deloc.

Cel mai bun carne la grătar

Carnea la grătar este un fel de mâncare clasic de vară, care este deosebit de gustos atunci când este pregătit în aer liber.

Marinadă pentru pește la grătar

Această marinadă simplă, dar delicioasă pentru pește la grătar nu numai că va da peștelui tău un gust excelent, dar va ajuta și să fie moale, suculent și plin de gust. Ideal pentru toate tipurile de pește.

Pui în marinadă

Un delicios pui în marinadă, perfect pentru grătar.

Couri grilate

Couri grilate sunt o mâncare de vară excelentă, pregătită rapid și plină de gust. Această rețetă este ideală pentru cei care iubesc legumele.

Marinadă pentru pulpa de porc

O marinadă delicioasă și simplă care îi va oferi pulpei de porc un gust de neuitat.

Cartofi la grătar

Un preparat clasic de vară, perfect pentru grătare. Cartofii la grătar sunt un însoțitor delicios și sănătos pentru carne sau pește.

Crap la grătar

O rețetă simplă și delicioasă de crap la grătar.

Camembert la grătar pe tigaie

Camembert la grătar pe tigaie este un fel de mâncare simplu și rapid, potrivit ca fel principal.

Dovleac hokaido la grătar

O rețetă simplă și gustosă de dovleac hokaido la grătar, perfectă pentru zilele calde de vară.

Pui la grătar

Bucăți de pui la grătar gustoase și suculente cu ierburi aromatice și lămâie. Această rețetă simplă este perfectă pentru grătarul de vară sau pentru o cină sănătoasă pe tot parcursul anului.
PUBLICITATE