Sosuri

Sosuri - rețete rapide și ușoare

129 rețete

Vezi cele mai gustoase rețete din categoria sosuri. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 129 rețete? Îți place să gătești cât mai repede sau preferi să te lași dus de val în bucătărie în compania unei rețete de calitate? Timpul de preparare pentru următoarele rețete este de 5 - 240 minute. Pentru fiecare rețetă este dat un timp aproximativ de pregătire. Aici poți găsi rețetele noastre preferate - Guacamole cremos și delicios în doar câteva minute!, Hummus-ul cel mai delicios pe care l-ai încercat vreodată!, Dulceață de trandafiri, deliciu parfumat pentru orice gust, Ketchup delicios făcut în casă - Rețetă simplă și sănătoasă - pentru cei care iubesc mâncarea bună. Poftă bună!

Sos de pui

Sosul de pui gustos este ideal pentru prânz sau cină.

Gnocchi casero cu spanac

O cină sau prânz rapid și delicios
Mis-Mas
Mis-Mas
Previzualizare rețetă Bile de carne în sos de ceapă și măr
Photorecipe

Bile de carne în sos de ceapă și măr

Îmi place foarte mult această rețetă datorită versatilității sale. O puteți combina cu pâinea sau cu pastele, sau cu un alt acompaniament. Jugează tu 😉

Sos olandez

Sosul olandez este delicios și bogat în gust, ideal pentru a fi servit cu diverse feluri de mâncare.

Marinată pentru carne la grătar

Această marinată este potrivită pentru orice fel de carne pe care intenționați să o grătiți.

Maioneză fără ouă

Maioneză casă fără ouă, ușoară de pregătit.

Sos de roșii dietetic pentru paste

O alternativă gustoasă și sănătoasă la sosul tradițional de roșii. Această versiune dietetică este plină de gust și vitamine, conținând un minim de grăsimi. Ideal pentru a fi servit cu pastele dvs. preferate.

Carne de vită cu ciuperci și vin

Este o rețetă simplă și carnea cu sosul are un gust delicios.
Cesminaz
Cesminaz
Previzualizare rețetă Ciorbă de Macris (Ciorbă de șovârf)
Videorecetă

Ciorbă de Macris (Ciorbă de șovârf)

Unii o cunosc sub numele de macriș, alții ca șovârf. Această ciorbă face parte din copilăria mea, așa o pregătea mama mea. De fiecare dată când o gătesc, îmi aduc aminte de ea și mă întorc puțin în timpul copilăriei :-)

Omáčka na spaghetti cu roșii

Un sos delicios și simplu pentru spaghetti cu roșii, care îl vei adora. Acest sos este plin de gust și vitamine. Ideal pentru un prânz rapid sau o cină.

Sos rapid de spaghete cu piept de pui

Mult mai bun decât cel din magazin ..

Sos pentru carne de pui

Acest sos excelent pentru carne de pui este un complement minunat pentru orice fel de mâncare cu pui. Este delicios, ușor de preparat și oaspeții tăi îl vor iubi.

Sos beurre blanc

O rețetă simplă pentru prepararea sosului beurre blanc, care, tradus din franceză, înseamnă 'unt alb'. Acest sos este un component clasic al bucătăriei franceze și se potrivește perfect cu peștele sau fructele de mare.

Pesto din usturoi salbatic

Un pesto casnic excelent, usor si rapid de preparat.

Sos de roșii sterilizat

Acest sos de roșii este ideal pentru lunile de iarnă, când roșiile proaspete nu sunt disponibile. În plus, acesta este un mod excelent de a utiliza excesul de roșii din recolta de vară.

Sos de broccoli pentru paste

Acest sos de broccoli este ideal pentru paste. Este bogat în vitamine și cu siguranță va încânta pe oricine apreciază gustul puternic al broccolii.
PUBLICITATE