PUBLICITATE

Sursa :: rimmabondarenko

Sos olandez

Sosul olandez este delicios și bogat în gust, ideal pentru a fi servit cu diverse feluri de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks gălbenușuri de ou Adăugat la
  • 1 lingură Muștar Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la
  • 2 linguri Vin alb Adăugat la
  • 1 lingură Suc de lămâie Adăugat la
  • 1 Pinch Sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Topește untul într-o oală mică la foc mediu, de îndată ce untul s-a topit, îndepărtează-l de pe foc.

2. Pasul

Într-un bol, amestecați gălbenușurile de ou, muștarul, vinul alb și sucul de lămâie. Folosind un mixer, amestecați până când sosul devine neted.

3. Pasul

Adăugați treptat untul topit în amestec, amestecând continuu, pentru a se amesteca bine toate ingredientele.

4. Pasul

Adăugați sare și piper negru după gust. Amestecați din nou.

5. Pasul

Sosul este gata de servit. Poți să-l servești cald sau răcit.

Reels

Nou