PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Desert proaspăt cu budincă

Rețeta pentru un desert proaspăt cu budincă, care a devenit favoritul tuturor la noi acasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Tort de budincă

  • 1 ambalare budincă de ciocolată Adăugat la
  • 3 bucată ouă Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 200 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 ro cacao Adăugat la

Cremă din smântână gustoasă

  • 2 bal Smântână pentru gustări Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 bucată frișcă bătută Adăugat la
  • cacao Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătiți toate ingredientele necesare.

2. Pasul

În castron, amestecați ouăle cu zahărul.

3. Pasul

Adăugați budincă și făină și amestecați bine.

4. Pasul

Împărțiți aluatul în 2 părți și adăugați cacao într-una dintre ele.

5. Pasul

Încorporați frecvent amestecul în forma unsă și acoperită cu făină.

6. Pasul

Coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 30 de minute.

7. Pasul

Între timp, pregătiți crema: adăugați zahărul pudră, frișca în smântână și bateți până se îngroașă.

8. Pasul

Lăsați tarta să se răcească, apoi ungeți-o cu cremă.

9. Pasul

Lăsați tarta sa se răcească cel puțin o oră în frigider înainte de servire și presărați-o cu cacao.

Reels

Nou