PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Piept de pui fiert

Pieptul de pui fiert este o rețetă simplă și sănătoasă, ideală pentru sportivi, dar și pentru cei care încearcă să mănânce sănătos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 Bucăți piept de pui Adăugat la
  • 1 Lingura sare Adăugat la
  • 1 Lingura piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Clătiți pieptul de pui cu apă rece și uscați-l cu un prosop de hârtie.

2. Pasul

Turnați apă într-o oală mare astfel încât să acopere pieptul de pui. Adăugați sare, piper negru și ulei de măsline. Aduceți la fierbere.

3. Pasul

Când apa începe să fiarbă, adăugați pieptul de pui. Fierbeți la foc mediu timp de 20 până la 25 de minute.

4. Pasul

După ce a trecut timpul, scoateți pieptul de pui din oală și lăsați-l să se răcească. Le puteți tăia în felii subțiri și servi cu orice garnitură.

Reels

Nou