PUBLICITATE

Mini cheesecake-uri cu ciocolată albă

Delicioase mini cheesecake-uri cu ciocolată albă, căpșuni și fulgi de migdale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingrediente

  • 120 g biscuiți cu unt Adăugat la
  • 60 g unt Adăugat la

Cremă

  • 400 g Brânză cremoasă Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 100 g smântână acră Adăugat la
  • coajă de lămâie Adăugat la
  • Ciocolata alba pentru glazura Adăugat la
  • a Căpșuni fulgi de migdale pentru decor Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Amestecăm biscuiții de unt zdrobiți cu untul topit.

2. Pasul

Întâi amestecăm brânza cremoasă cu smântâna acră și zahărul pudră, apoi adăugăm oul și puțină coajă de lămâie.

3. Pasul

Ne pregătim coșurile pentru muffins. Eu am folosit din silicon. În fundul fiecărui coș punem 1 lingură de pesmet și îl nivelăm. Apoi punem 2 linguri de cremă. Va depinde și de mărimea coșurilor pe care le folosim. Le punem pe tavă și le coacem timp de 22-25 de minute la 160 de grade Celsius. Le lăsăm să se răcească în cuptorul ușor deschis.

4. Pasul

Decorați-le, răcite, cu ciocolată topită și fructe.

Reels

Nou