PUBLICITATE
Pandișpan pufos cu vișine coapte

Pandișpan pufos cu vișine coapte

Acest pandișpan cu visine coapte este desertul perfect pentru a-ți răsfăța papilele gustative în sezonul de primăvară! Blatul moale și pufos se combină perfect cu dulceața și aroma visinelor coapte, creând o explozie de gusturi în fiecare mușcătură.

PUBLICITATE
TOP Deserturi - O combinație de arome căreia nu-i poți rezista! O selecție a celor mai populare aici!

Rețeta poate fi găsită în acest articol

TOP Deserturi - O combinație de arome căreia nu-i poți rezista! O selecție a celor mai populare aici!

Ingrediente

porții
10
  • 6 ou Adăugat la
  • 180 g zahăr Adăugat la
  • 180 g făină Adăugat la
  • 1 praf de copt Adăugat la
  • 14 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță esență de vanilie Adăugat la
  • 500 g visine Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Începe cu pregătirea visinelor. Spală și usucă visinele, taie-le în jumătate și scoate-le sâmburii.

2. Pasul

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătește o tavă pentru copt pandișpanul, tapetând-o cu hârtie de copt.

3. Pasul

Într-un bol mare, separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile cu un mixer electric până când se formează vârfuri tari. Adaugă zahărul treptat și continuă să mixezi până când amestecul devine lucios și dens.

4. Pasul

Adaugă gălbenușurile în compoziție și mixează la viteză mică până se încorporează complet. Adaugă apoi extractul de vanilie și mixează din nou.

Pandișpan pufos cu vișine coapte - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

5. Pasul

În alt bol, amestecă făina, praful de copt și sarea. Adaugă treptat amestecul de făină în compoziția de ouă, amestecând ușor cu o spatulă până se încorporează complet.

6. Pasul

Turnă amestecul de pandișpan în tava pregătită, nivelând bine suprafața. Așază jumătățile de visine pe deasupra și presează-le ușor în compoziție.

Pandișpan pufos cu vișine coapte - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

7. Pasul

Coace pandișpanul cu visine în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 35-40 de minute, sau până când trece testul scobitorii (scobitoarea introdusă în centrul prăjiturii trebuie să iasă curată).

8. Pasul

Scoate pandișpanul din cuptor și lasă-l să se răcească în tava de copt timp de 10-15 minute, apoi transferă-l pe un grătar pentru răcire completă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou