Ceai de ghimbir

Ceai de ghimbir - rețete rapide și ușoare

5 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria Ceai de ghimbir. Încearcă una dintre cele 5 rețete absolut delicioase. Timpul de preparare este de 40 - 120 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Aceste rețete, cum ar fi Ciorbă de legume cu smântână și leuștean - o rețetă ușoară și delicioasă, potrivită pentru vegetarieni, Ciorba Rădăuțeană - O explozie de arome autentice, Tort Egiptean Basbousa - Un desert tradițional exotic cu textură moale și arome de cocos și vanilie!, Gateau de cartofi, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Gateau de cartofi

Gateau de cartofi este un fel de mâncare cald, bogat și gustos, perfect pentru cinele de iarnă. Cartofii sunt fierți, pisați și amestecați cu ouă, brânză și salam, apoi coapte la cuptor până se rumenesc.

Cum se prepară Rulouri umplute de friptura Flank Steak Rolls

Echilibrul delicat de arome face ca acest rulou de friptură să fie indulgent, suculent și delicios și să placă tuturor, ideal pentru o cină romantică sau pentru o reuniune de familie în weekend.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Ciorbă de legume cu smântână și leuștean - o rețetă ușoară și delicioasă, potrivită pentru vegetarieni
Videorecetă

Ciorbă de legume cu smântână și leuștean - o rețetă ușoară și delicioasă, potrivită pentru vegetarieni

Această ciorbă de legume cu smântână și leuștean este o rețetă ușor de pregătit, sănătoasă și delicioasă. Este potrivită pentru vegetarieni, deoarece nu conține carne, dar este plină de legume proaspete și arome delicioase.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Ciorba Rădăuțeană - O explozie de arome autentice
Videorecetă

Ciorba Rădăuțeană - O explozie de arome autentice

Ciorba Rădăuțeană este o rețetă tradițională din zona Bucovinei, pregătită cu legume proaspete și carne de porc. Aceasta este o ciorbă bogată și gustoasă, cu o savoare inconfundabilă datorată adăugării de smântână și mărar proaspăt.
Denisa_Roxana
Denisa_Roxana
Previzualizare rețetă Tort Egiptean Basbousa - Un desert tradițional exotic cu textură moale și arome de cocos și vanilie!
Videorecetă

Tort Egiptean Basbousa - Un desert tradițional exotic cu textură moale și arome de cocos și vanilie!

Descoperă savoarea exotica a desertului tradițional egiptean Basbousa, un tort moale și suculent cu o crustă aurie, îmbogățit cu arome intense de cocos și vanilie și înmuiat într-un sirop dulce și parfumat.
PUBLICITATE