PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Brioșe de afine umede rapide și ușoare de la scratch

Satisfăcătoare și umede, aceste brioșe cu afine sunt un deliciu fantastic în orice moment al zilei. Pline de afine proaspete & posesoare de un miez dulce și zaharat de scorțișoară, acestea oferă echilibrul perfect între texturi moi și crocante. Ușor de preparat, aceste brioșe reprezintă un mic dejun încântător sau o gustare delicioasă după-amiaza.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Ingrediente:

  • 112 căni Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 34 ceașcă zahăr alb Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 2 linguri Praf de copt Adăugat la
  • 0.3 ceașcă ulei vegetal Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la
  • 0.3 ceașcă lapte Adăugat la
  • 1 ceașcă Afine proaspete Adăugat la

Pentru toppingul de firimituri:

  • 12 ceașcă zahăr alb Adăugat la
  • 0.3 ceașcă Făină de toate tipurile Adăugat la
  • 14 ceașcă Unt, tăiat cubulețe Adăugat la
  • 112 linguri scorțișoară măcinată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Se ung cupele de brioșe sau se tapetează cu forme de brioșe.

2. Pasul

Se combină 1 1/2 cești de făină, 3/4 cești de zahăr, sare și praf de copt. Puneți uleiul vegetal într-o cană de măsurare de 1 cană; adăugați oul și suficient lapte pentru a umple cana. Amestecați acest lucru cu amestecul de făină. Încorporați afinele. Umpleți cupele de brioșe până sus și presărați cu amestecul de garnitură de firimituri.

3. Pasul

Pentru a face topping cu miez: Se amestecă 1/2 cană de zahăr, 1/3 cană de făină, 1/4 cană de unt și 1 1/2 linguriță de scorțișoară. Se amestecă cu o furculiță și se presară peste brioșe înainte de coacere.

4. Pasul

Se coace timp de 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este gata.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou