PUBLICITATE

Sursa :: natalyadanko from Canva

Burete rapid de mere

Buretele rapid cu mere este o rețetă care este soluția perfectă atunci când ți-e poftă de ceva dulce și nu ai multe ingrediente acasă. Merele adaugă lejeritate și hidratare prăjiturii, iar zahărul pudră de deasupra creează un strat alb și frumos, irezistibil.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 5 Mediu Mere Adăugat la
  • 1 linguriță Scorțișoară Adăugat la
  • 200 g Făinuri Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 4 ouă Adăugat la
  • 1 linguriță Praf de copt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Pregătiți forma de copt - tapetați-o cu hârtie de copt sau ungeți-o cu unt și presărați-o cu pesmet.

2. Pasul

Se curăță merele de coajă și se taie în felii subțiri. Amestecați-le cu scorțișoara și dați-le deoparte - merele vor elibera sucul lor, care va însufleți perfect aroma prăjiturii.

3. Pasul

Într-un castron separat, bateți ouăle cu zahărul până când devin ușoare și pufoase - acesta este un moment cheie, deoarece pufozitatea ulterioară a prăjiturii depinde de baterea ouălor.

4. Pasul

Se adaugă făina cernută cu praful de copt și sarea. Se amestecă ușor, dar nu prea mult timp - dacă se amestecă prea tare, aluatul se poate face cocoloașe.

5. Pasul

Adăugați merele în aluat împreună cu sucul și scorțișoara. Se amestecă până când ingredientele sunt combinate.

6. Pasul

Se transferă prăjitura în tava de copt și se coace timp de aproximativ 50 de minute. Verificați cu un bețișor că prăjitura este coaptă.

7. Pasul

Se răcește prăjitura pe un grătar după ce a fost scoasă din cuptor. Se pudrează cu zahăr pudră înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou