PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Carne de porc pe legume

Aș dori să vă împărtășesc o rețetă pentru unul dintre preparatele mele preferate, pe care am încercat să-l prepar de multe ori. Carnea de porc înăbușită pe legume îmi amintește de prânzurile de duminică în familie, când bunica mea ne răsfăța cu mâncărurile ei delicioase.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg De carne de porc Adăugat la
  • 2 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 2 bucată Ardei Adăugat la
  • 4 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 2 Linguri Ardei dulci Adăugat la
  • 1 Linguri Kminu Adăugat la
  • 300 ml Bulion Adăugat la
  • 2 Linguri Făină netedă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Se spală, se usucă și se taie carnea de porc moale în bucăți mai mici. Apoi se sărează, se piperă și se trece prin făină.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea pe toate părțile până când devine aurie. Important aici este să rumenim carnea foarte bine, astfel încât porii să se închidă și carnea să rămână suculentă.

3. Pasul

Ceapa se toacă mărunt și se caramelizează în ulei până devine ușor aurie. Se adaugă usturoiul ras și carnea rumenită.

4. Pasul

Legumele și se adaugă la carnea din tigaie. Se sotează puțin și apoi se adaugă paprika dulce și chimenul.

5. Pasul

Se acoperă cratița și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Dacă este necesar, adăugați puțin bulion sau apă.

6. Pasul

Sosul rezultat trebuie să fie minunat de gros, iar carnea moale și suculentă.

Rețete similare

Mole Poblano Pui mexican cu sos de ciocolată

Mole Poblano este o specialitate mexicană delicioasă pe care o prepar în mod regulat pentru familia mea. Coapsele de pui sunt fierte într-un sos picant cu ciocolată, ceea ce face ca acest fel de mâncare să fie atât de special. Încercați această rețetă interesantă de pui mexican și o să vă placă la nebunie!

Picioare de gâscă înăbușite din cuptor

Îmi place această rețetă de picioare de gâscă la cuptor, mai ales în sezonul rece. În acest caz, picioarele de gâscă sunt prăjite încet și ușor în cuptor, ceea ce le face deosebit de fragede și suculente. Un adevărat răsfăț pentru palat și întotdeauna un punct de atracție în meniul meu.

Tocăniță de vită la cuptor

O delicioasă tocăniță de vită cu mult vin. Această rețetă tradițională este perfectă pentru o cină confortabilă sau pentru ocazii speciale. Friptura devine fragedă și suculentă, în timp ce vinul oferă un gust profund și robust.

Tocăniță de cerb în sos

Un fel de mâncare sățios de vânat, care este deosebit de apreciat în timpul sezonului rece. Friptura de cerb este gătită într-un sos condimentat, devenind astfel deosebit de moale și suculentă. Felul de mâncare se servește cel mai bine cu gălușci și varză roșie.

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

Carne de vită pe mazăre

Rețetă pentru carne de vită excelentă, gătită pe mazăre.

Curcan suculent tras

Curcanul tras la pulpă este un fel de mâncare care îmi este deosebit de aproape de inimă. Nu numai că are un gust incredibil de delicios, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a utiliza resturile de carne. Îmi place să folosesc carnea de la un curcan întreg pentru a face o porție mai mare pe care o pot folosi apoi la diferite ocazii, cum ar fi grătarele.

Rețete similare

Mole Poblano Pui mexican cu sos de ciocolată

Mole Poblano este o specialitate mexicană delicioasă pe care o prepar în mod regulat pentru familia mea. Coapsele de pui sunt fierte într-un sos picant cu ciocolată, ceea ce face ca acest fel de mâncare să fie atât de special. Încercați această rețetă interesantă de pui mexican și o să vă placă la nebunie!

Picioare de gâscă înăbușite din cuptor

Îmi place această rețetă de picioare de gâscă la cuptor, mai ales în sezonul rece. În acest caz, picioarele de gâscă sunt prăjite încet și ușor în cuptor, ceea ce le face deosebit de fragede și suculente. Un adevărat răsfăț pentru palat și întotdeauna un punct de atracție în meniul meu.

Tocăniță de vită la cuptor

O delicioasă tocăniță de vită cu mult vin. Această rețetă tradițională este perfectă pentru o cină confortabilă sau pentru ocazii speciale. Friptura devine fragedă și suculentă, în timp ce vinul oferă un gust profund și robust.

Tocăniță de cerb în sos

Un fel de mâncare sățios de vânat, care este deosebit de apreciat în timpul sezonului rece. Friptura de cerb este gătită într-un sos condimentat, devenind astfel deosebit de moale și suculentă. Felul de mâncare se servește cel mai bine cu gălușci și varză roșie.

Carne de vită pe vin roșu

Rețetă pentru carne de vită delicioasă pe vin roșu cu morcovi.

Carne de porc pe ardei

Carne de porc gustoasă și relativ rapid preparată pe ardei, care are un gust delicios pentru întreaga familie.

Carne de vită pe mazăre

Rețetă pentru carne de vită excelentă, gătită pe mazăre.

Curcan suculent tras

Curcanul tras la pulpă este un fel de mâncare care îmi este deosebit de aproape de inimă. Nu numai că are un gust incredibil de delicios, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a utiliza resturile de carne. Îmi place să folosesc carnea de la un curcan întreg pentru a face o porție mai mare pe care o pot folosi apoi la diferite ocazii, cum ar fi grătarele.

Reels

Nou