PUBLICITATE
Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci

Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci

Gusturile toamnei se îmbină perfect în această farfurie, ciulamaua de pui cu ciuperci fiind o opțiune delicioasă și aromată care îți va delecta papilele gustative!

PUBLICITATE
Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Rețeta poate fi găsită în acest articol

Ce să mănânci la prânz duminică? 15+ rețete fantastice pentru prânzul de duminică

Ingrediente

porții
4
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 400 g ciuperci champignon Adăugat la
  • 1 ceapă mare Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 linguri făină Adăugat la
  • 300 ml smântână lichidă Adăugat la
  • 2 linguri unt Adăugat la
  • 1 legătură leuștean Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Tăiați pieptul de pui în felii și curățați și tăiați ciupercile în felii subțiri. Tocați ceapa și usturoiul. Încingeți o lingură de unt într-o tigaie mare și adăugați ceapa și usturoiul, lăsând să se călească până devin aurii. Adăugați cuburile de pui și lăsați-le să se rumenească.

Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci - pasul de preparare 1
2. Pasul

Într-o tigaie separată, căliți puțin ciupercile în restul de unt.

Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci - pasul de preparare 1
3. Pasul

Adăugați făina și amestecați bine, apoi adăugați smântâna și amestecați din nou.

Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci - pasul de preparare 1
4. Pasul

Adăugați puiul peste sosul de ciuperci și lăsați să fiarbă până când sosul se îngroașă, adăugând sare și piper după gust.

Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci - pasul de preparare 1
5. Pasul

Serviți ciulama de pui cu ciuperci caldă, decorată cu pătrunjel proaspăt tocat.

Deliciul de toamnă: Ciulama de pui cu ciuperci - pasul de preparare 1

Reels

Nou