PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Cartofi à la Franța

Rețetă pentru delicioșii cartofi à la Franța, pe care îi iubim cu toții.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Cartofi fierți în coajă Adăugat la
  • 100 ml lapte Adăugat la
  • 100 g brânză tare Adăugat la
  • 4 ks ou Adăugat la
  • 1 ks smântână acră Adăugat la
  • 1 ks cârnați Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Rașchetă zburătoare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Fierbem cartofii în coajă și îi curățăm după ce s-au răcit.

2. Pasul

Gătim cârnatul și trei ouă.

3. Pasul

Într-un castron amestecăm smântână, lapte și un ou.

4. Pasul

Tăiem cartofii în felii și așezăm primul rând pe o tavă unsă.

5. Pasul

Le presărăm cu sare, condimente și busuioc.

6. Pasul

Pe cartofi punem ouăle tăiate și cârnații.

7. Pasul

Amestecăm din nou cartofii.

8. Pasul

Turnăm totul cu sos și presărăm cu brânză.

9. Pasul

Cartofii francezi se coac în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 40 de minute.

Reels

Nou