PUBLICITATE

Sursa :: margouillatphotos from Getty Images

Cea mai bună carne tartinabilă

Cea mai bună carne tartinabilă care este foarte gustoasă, se prepară rapid și poate fi păstrată timp de câteva zile la frigider. O puteți servi cu pâine proaspătă sau baghetă de casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
7
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 100 g Unguente Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
  • Ardei Adăugat la
  • Puțină apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiați carnea de porc în bucăți mai mici.

2. Pasul

Se curăță și se toacă mărunt ceapa și usturoiul.

3. Pasul

Se topește untura într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Se sotează până când ceapa devine aurie.

4. Pasul

Apoi se adaugă carnea și se prăjește împreună cu ceapa.

5. Pasul

Se condimentează totul cu sare, piper negru și paprika și se adaugă puțină apă. Se lasă să fiarbă la foc mic, sub un capac, timp de aproximativ 20 de minute.

6. Pasul

După ce sunt fierte, se amestecă totul pentru a obține o cremă omogenă.

7. Pasul

Se gustă pasta de tartine și se condimentează dacă este necesar.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou